reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A no koniec juz z ubraniami. Nastepne zakupy po porodzie jak sie dowiem czy dla Poli czy Piotra[emoji1] no chyba ze sie w czyms uniwersalnym w wiekszym rozmiarze zakocham[emoji1]
A na wyjscie to body,pajacyk,czapa i jakis kombinezonik tak? No i mam taki kocyk do nosidelka z dziurkami na pasy.

f2w3d5qp2jas023q.png
No tak potem zakupy już pod płeć :)
Ja jeszcze trochę kupię pewnie w ciuszku :p
Na wyjście kombinezonik mam, ale jakiś kocyk chcę kupić ładny, czapeczki ciepłej nie mam :) tylko takie cieniutkie po kąpieli czy coś

Tak pierwsza dzidzia. Wiem. Dziewczynka. Mam film z połówkowego badania prenatalnego z wczoraj, pokoik już w sumie prawie w pełni ukończony. Kompletnie nie mam co robić. Jakby się znalazła jakaś marcowa mamusia chętnie połaziłabym razem po sklepach dziecięcych czy po galerii... Ale samej to nudno :(
a skąd jesteś ? :) gratuluję dziewczynki :)

Cześć czarownica ;) Chodzę do Feminy w Lubinie. I tu też do szkoły rodzenia. Niedawno byłam na pierwszych zajęciach ale one trwają tylko godzinę i są raz w tygodniu. Mało...:( A rodzić..? Nie wiem...zależy gdzie będę jak się zacznie :) Ale myślę, że w Lubinie byłoby fajnie bo sama się tu urodziłam :)

Farba tablicowa to fajna sprawa. Miałam w kuchni, jedyne co mogę poradzić to kupić farbę z dobrej firmy. Ja miałam kiepskiej jakości i nie byłam zadowolona.
Szkoda ze z moich okolic tez nikogo nie ma :(

reklama
Do góry