reklama
czarrownica
Fanka BB :)
WitajWitam. Czy jest tu jakaś mama z Lubina? Cholernie mi się nudzi :/ Mam termin na 22 marzec, jestem już na zwolnieniu, odpoczynku mam dość...Fajnie by było razem się ponudzić
Nie jestem konkretnie z lbn ale z tego samego wojewodztwa. Do kogo chociaż do lekarza, gdzie planujesz rodzic?
czarrownica
Ja też planuje tablicowke w kuchni [emoji5]Ewciiik taaak tablicowka musi byc na 100% bo zyc nam nie da
No tak potem zakupy już pod płećA no koniec juz z ubraniami. Nastepne zakupy po porodzie jak sie dowiem czy dla Poli czy Piotra[emoji1] no chyba ze sie w czyms uniwersalnym w wiekszym rozmiarze zakocham[emoji1]
A na wyjscie to body,pajacyk,czapa i jakis kombinezonik tak? No i mam taki kocyk do nosidelka z dziurkami na pasy.
Ja jeszcze trochę kupię pewnie w ciuszku
Na wyjście kombinezonik mam, ale jakiś kocyk chcę kupić ładny, czapeczki ciepłej nie mam tylko takie cieniutkie po kąpieli czy coś
a skąd jesteś ? gratuluję dziewczynkiTak pierwsza dzidzia. Wiem. Dziewczynka. Mam film z połówkowego badania prenatalnego z wczoraj, pokoik już w sumie prawie w pełni ukończony. Kompletnie nie mam co robić. Jakby się znalazła jakaś marcowa mamusia chętnie połaziłabym razem po sklepach dziecięcych czy po galerii... Ale samej to nudno
Cześć czarownica Chodzę do Feminy w Lubinie. I tu też do szkoły rodzenia. Niedawno byłam na pierwszych zajęciach ale one trwają tylko godzinę i są raz w tygodniu. Mało... A rodzić..? Nie wiem...zależy gdzie będę jak się zacznie Ale myślę, że w Lubinie byłoby fajnie bo sama się tu urodziłam
reklama
Jolka112
Moja córcia będzie Ewa
Moja też <3