reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja tam bym zazywala porostu regularnie magnez na twoim mirjscuw

f2w3d5qp0ge63p60.png

reklama
Moje okna też czekają na użycie. Brudne ze aż wstyd ale jakoś nie uśmiecha mi się marznac. Ja mam sporo okien bo mieszkam w domu. Liczę ze w któryś weekend mąż się zlituje i umyje.

Ja bajaderki nigdy nie jadłam. Ja nie lubię ciast z masami i tortów. Lubię szarlotkę, Brownie, babki, drożdżowe. Sama piekę tylko maffinki i czekoladowe.

Mi też ostatnio brzych urósł. Można podejrzewać że w ciąży jestem

Ania ja bym kupiła zwykły magnez.

Ehhh tez bym tatara zjadla...
To gdzies te palce wkladala?

f2w3d5qp0ge63p60.png
Odruchowo blatu sie oparłam mieszając zupę... a szafka jedna była otwarta i mama raz ja pchnęła i sie nie domknela, docisnela i zgniotła mi dwa palce :( nie wiem czy paznokieć jeden mi nie zejdzie... boli jak cholera :( nie chciała i aż sie rozpłakała, ból taki,ze masakra... pulsowało mi ponad godzinę...

Ja bym brała magnez regularnie, o tonicu pierwsze słyszę, nawet nie wiedziałam ze może zawierać coś co szkodzi w ciazy

Ostatnia edycja:
No bolało okropnie, dalej boli ale jak czymś dotknę palucha i widelca nie mogę porządnie złapać :p siniol pod paznokciem taki krwiak, oby nie zszedł,bo paskudnie będzie to wyglądać bleeee ;)

ojej nie lubię tego :( ja miałam jakiś preparat na afty, ale nie znam nazwy i nie wiem czy w ciąży można było go stosować...
może w necie coś piszą jakieś płukanki z szałwi?

reklama
Ja zawsze miałam preparaty z chlorheksydyna i bardzo szybko udawało się wyleczyć. Ale chlorheksydyny w ciąży niepolecaja i teraz nie wiem co mam stosować. Bo jak zrobi się duża to już wogole będzie masakra [emoji22]

Do góry