reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
Moje okna też czekają na użycie. Brudne ze aż wstyd ale jakoś nie uśmiecha mi się marznac. Ja mam sporo okien bo mieszkam w domu. Liczę ze w któryś weekend mąż się zlituje i umyje.
Ja bajaderki nigdy nie jadłam. Ja nie lubię ciast z masami i tortów. Lubię szarlotkę, Brownie, babki, drożdżowe. Sama piekę tylko maffinki i czekoladowe.
Mi też ostatnio brzych urósł. Można podejrzewać że w ciąży jestem
Ania ja bym kupiła zwykły magnez.
Ja bajaderki nigdy nie jadłam. Ja nie lubię ciast z masami i tortów. Lubię szarlotkę, Brownie, babki, drożdżowe. Sama piekę tylko maffinki i czekoladowe.
Mi też ostatnio brzych urósł. Można podejrzewać że w ciąży jestem
Ania ja bym kupiła zwykły magnez.
wszystkozajete
Moderatorka
Ja tam bym zazywala porostu regularnie magnez na twoim miejscu
Dokładnie.
Odruchowo blatu sie oparłam mieszając zupę... a szafka jedna była otwarta i mama raz ja pchnęła i sie nie domknela, docisnela i zgniotła mi dwa palce nie wiem czy paznokieć jeden mi nie zejdzie... boli jak cholera nie chciała i aż sie rozpłakała, ból taki,ze masakra... pulsowało mi ponad godzinę...Ehhh tez bym tatara zjadla...
To gdzies te palce wkladala?
Ja bym brała magnez regularnie, o tonicu pierwsze słyszę, nawet nie wiedziałam ze może zawierać coś co szkodzi w ciazy
Ostatnia edycja:
czarrownica
Robi mi się afta w buzi, wiecie może czy coś mogę stosować? Zaczyna boleć [emoji20]
reklama
czarrownica
Ja zawsze miałam preparaty z chlorheksydyna i bardzo szybko udawało się wyleczyć. Ale chlorheksydyny w ciąży niepolecaja i teraz nie wiem co mam stosować. Bo jak zrobi się duża to już wogole będzie masakra [emoji22]