reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna Nie. prywatnie. Pierwsze tez robilam prywatnie i moj tez nie robi. Ja chce na 19.11 sie umowic kazali poczatkirm miesiaca dzwonić bo za wczesnie zeby umowic...debil i tyle...

f2w3d5qpt9bgndf7.png
a to widzisz każdy ma jakieś swoje kryteria zapisywania na wizytę... my np. do szkoły rodzenia też mamy się zapisywać w połowie listopada, mam nadzieję, że się załapiemy ;)

reklama
U mnie pierwszy chlopak a jak byly poczatki ciazy to tak mialam nadzieje ze moze dziewczynka takie laden male sukieneczki tu widzialam a tu chlopak no nic moj maz taki dumny ze pierwszy syn...ja tu gineokologa jeszcze Nie widzialam...tu podobno kazda ciaze prowadzi polozna a gin tylko jak jest ciaza zagrozona...

Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
Ja na początku miałam straszną ochotę na świeży sok pomarańczowy! Ser żółty i topiony to wcinam od kilku tygodni! Ale zdecydowanie bardziej mam ochotę na słone i tresciwe jedzenie niż na slodycze!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]
A z jakim kuponem? Podeslij link do tych spodni i jak możesz to zdjecie jak wyglądają na żywo (na przyklad na Tobie! [emoji1])!

Ja się będę musiała wybrać chyba niedługo na jakieś zakupy ale jak patrzyłam w sklepach stacjonarnych to nie było nic fajnego. Kupiłam sobie jedne dżinsy po prostu o rozmiar większe bo w ciazowych to ten pas na razie nie ma się na czym opinac. Muszę tylko podjechać do krawcowej żeby nogawki skrócić - jakoś tak wyszło że nogi mam na krótkie! [emoji6]

a to widzisz każdy ma jakieś swoje kryteria zapisywania na wizytę... my np. do szkoły rodzenia też mamy się zapisywać w połowie listopada, mam nadzieję, że się załapiemy ;)
Jeju o szkole rodzenia to jeszcze nie myślałam! U nas w przychodni była ulotka ze od któregoś tam tygodnia można się zapisać. Muszę podpytac gina na następnej wizycie!

U mnie pierwszy chlopak a jak byly poczatki ciazy to tak mialam nadzieje ze moze dziewczynka takie laden male sukieneczki tu widzialam a tu chlopak no nic moj maz taki dumny ze pierwszy syn...ja tu gineokologa jeszcze Nie widzialam...tu podobno kazda ciaze prowadzi polozna a gin tylko jak jest ciaza zagrozona...
Mój też dumy ze syn! Coś Ci faceci takiego mają chyba w genach! [emoji6] Ale ja jeszcze czekam na polowkowe bo może jednak wyjdzie córcia? [emoji1]

reklama
Do góry