reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna Nie. prywatnie. Pierwsze tez robilam prywatnie i moj tez nie robi. Ja chce na 19.11 sie umowic kazali poczatkirm miesiaca dzwonić bo za wczesnie zeby umowic...debil i tyle...

f2w3d5qpt9bgndf7.png
a to widzisz każdy ma jakieś swoje kryteria zapisywania na wizytę... my np. do szkoły rodzenia też mamy się zapisywać w połowie listopada, mam nadzieję, że się załapiemy ;)

reklama
U mnie pierwszy chlopak a jak byly poczatki ciazy to tak mialam nadzieje ze moze dziewczynka takie laden male sukieneczki tu widzialam a tu chlopak no nic moj maz taki dumny ze pierwszy syn...ja tu gineokologa jeszcze Nie widzialam...tu podobno kazda ciaze prowadzi polozna a gin tylko jak jest ciaza zagrozona...

Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
Ja na początku miałam straszną ochotę na świeży sok pomarańczowy! Ser żółty i topiony to wcinam od kilku tygodni! Ale zdecydowanie bardziej mam ochotę na słone i tresciwe jedzenie niż na slodycze!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]
A z jakim kuponem? Podeslij link do tych spodni i jak możesz to zdjecie jak wyglądają na żywo (na przyklad na Tobie! [emoji1])!

Ja się będę musiała wybrać chyba niedługo na jakieś zakupy ale jak patrzyłam w sklepach stacjonarnych to nie było nic fajnego. Kupiłam sobie jedne dżinsy po prostu o rozmiar większe bo w ciazowych to ten pas na razie nie ma się na czym opinac. Muszę tylko podjechać do krawcowej żeby nogawki skrócić - jakoś tak wyszło że nogi mam na krótkie! [emoji6]

a to widzisz każdy ma jakieś swoje kryteria zapisywania na wizytę... my np. do szkoły rodzenia też mamy się zapisywać w połowie listopada, mam nadzieję, że się załapiemy ;)
Jeju o szkole rodzenia to jeszcze nie myślałam! U nas w przychodni była ulotka ze od któregoś tam tygodnia można się zapisać. Muszę podpytac gina na następnej wizycie!

U mnie pierwszy chlopak a jak byly poczatki ciazy to tak mialam nadzieje ze moze dziewczynka takie laden male sukieneczki tu widzialam a tu chlopak no nic moj maz taki dumny ze pierwszy syn...ja tu gineokologa jeszcze Nie widzialam...tu podobno kazda ciaze prowadzi polozna a gin tylko jak jest ciaza zagrozona...
Mój też dumy ze syn! Coś Ci faceci takiego mają chyba w genach! [emoji6] Ale ja jeszcze czekam na polowkowe bo może jednak wyjdzie córcia? [emoji1]

reklama
Do góry