a to widzisz każdy ma jakieś swoje kryteria zapisywania na wizytę... my np. do szkoły rodzenia też mamy się zapisywać w połowie listopada, mam nadzieję, że się załapiemyPaulyna Nie. prywatnie. Pierwsze tez robilam prywatnie i moj tez nie robi. Ja chce na 19.11 sie umowic kazali poczatkirm miesiaca dzwonić bo za wczesnie zeby umowic...debil i tyle...
reklama
Ania020317
Fanka BB :)
U mnie pierwszy chlopak a jak byly poczatki ciazy to tak mialam nadzieje ze moze dziewczynka takie laden male sukieneczki tu widzialam a tu chlopak no nic moj maz taki dumny ze pierwszy syn...ja tu gineokologa jeszcze Nie widzialam...tu podobno kazda ciaze prowadzi polozna a gin tylko jak jest ciaza zagrozona...
JegoBaba
poka daj linkZamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]
A'gusia
Ja na początku miałam straszną ochotę na świeży sok pomarańczowy! Ser żółty i topiony to wcinam od kilku tygodni! Ale zdecydowanie bardziej mam ochotę na słone i tresciwe jedzenie niż na slodycze!Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
A z jakim kuponem? Podeslij link do tych spodni i jak możesz to zdjecie jak wyglądają na żywo (na przyklad na Tobie! [emoji1])!Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]
Ja się będę musiała wybrać chyba niedługo na jakieś zakupy ale jak patrzyłam w sklepach stacjonarnych to nie było nic fajnego. Kupiłam sobie jedne dżinsy po prostu o rozmiar większe bo w ciazowych to ten pas na razie nie ma się na czym opinac. Muszę tylko podjechać do krawcowej żeby nogawki skrócić - jakoś tak wyszło że nogi mam na krótkie! [emoji6]
A'gusia
Oj z tymi debilami to masz rację! [emoji6]Paulyna Nie. prywatnie. Pierwsze tez robilam prywatnie i moj tez nie robi. Ja chce na 19.11 sie umowic kazali poczatkirm miesiaca dzwonić bo za wczesnie zeby umowic...debil i tyle...
A'gusia
Jeju o szkole rodzenia to jeszcze nie myślałam! U nas w przychodni była ulotka ze od któregoś tam tygodnia można się zapisać. Muszę podpytac gina na następnej wizycie!a to widzisz każdy ma jakieś swoje kryteria zapisywania na wizytę... my np. do szkoły rodzenia też mamy się zapisywać w połowie listopada, mam nadzieję, że się załapiemy
A'gusia
Mój też dumy ze syn! Coś Ci faceci takiego mają chyba w genach! [emoji6] Ale ja jeszcze czekam na polowkowe bo może jednak wyjdzie córcia? [emoji1]U mnie pierwszy chlopak a jak byly poczatki ciazy to tak mialam nadzieje ze moze dziewczynka takie laden male sukieneczki tu widzialam a tu chlopak no nic moj maz taki dumny ze pierwszy syn...ja tu gineokologa jeszcze Nie widzialam...tu podobno kazda ciaze prowadzi polozna a gin tylko jak jest ciaza zagrozona...
reklama