reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

No ja w sumie moglam od czwartku dopiero bo powiedzialy ze wczesniej mnie nie umowia chociaż i tak wiedza kto wtedy i w jakoch h przyjmuje i maja kalendarz no ale...

A my wczoraj poszlismy do kfc(czasem galeria po drugiej str ulicy to zlo[emoji12]) i napalilismy sie na kubelek z 22 kawalkami i zjedlismy w sumie 8[emoji23] do tego 2 kubeleczki frytek a nawet nie zjedlismy 1 hehe

f2w3d5qpt9bgndf7.png

reklama
Katherinne trzymam kciuki, może warto zbadać cukier skoro masz wątpliwości,ze to może to...

Ja miałam ciężka noc znowu... wieczorem zaczął mnie rwać prawy bark do 3 rzucałam sie po łóżku :( nie wiem czy mnie przewiało czy co... jak nie urok to sraczka normalnie...
Mnie dwa dni temu kark bolal i smarowalam odrobina masci bengay. Ciezkie noce mam codzien co chwile mi nie wygodnie brzuch gniecie a ja umiem spac tylko na boku. Po urosepcie przynajmniej nie wstaje siku co 5 minut :
Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
Mnie do jajek gotowanych ciagnelo :D i odrzucalo od keczupu

No ja w sumie moglam od czwartku dopiero bo powiedzialy ze wczesniej mnie nie umowia chociaż i tak wiedza kto wtedy i w jakoch h przyjmuje i maja kalendarz no ale...

A my wczoraj poszlismy do kfc(czasem galeria po drugiej str ulicy to zlo[emoji12]) i napalilismy sie na kubelek z 22 kawalkami i zjedlismy w sumie 8[emoji23] do tego 2 kubeleczki frytek a nawet nie zjedlismy 1 hehe

f2w3d5qpt9bgndf7.png
Z moim apetytem dalabym rade :D

Mnie do jajek gotowanych ciagnelo :D i odrzucalo od keczupu[/QUOTE]

A mnie od surowych pomidorów od samego początku i do tej pory mam wstręt do nich. A przed ciążą objadalam się i dziwilam jak ktoś mówił że pomidorow nie je.

Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]

f2w3d5qpt9bgndf7.png
Hehe no my byliśmy tydzień temu i zamówiliśmy 10 kawałków na 4 osoby w sumie(Sebus w sumie nie jadł tylko frytki wsunął) i jeszcze jeden został[emoji4] kiedyś braliśmy za dużo i zawsze o torebkę prosilismy żeby się nie zmarnowało[emoji12] akurat trafiliśmy na bardzo świeżego kurczaka i frytki bo spory ruch był i było naprawdę dobre, plus kukurydza gotowana mniam[emoji5]

pojadlam obiadku i czuje zgage [emoji53]

Mnie dwa dni temu kark bolal i smarowalam odrobina masci bengay. Ciezkie noce mam codzien co chwile mi nie wygodnie brzuch gniecie a ja umiem spac tylko na boku. Po urosepcie przynajmniej nie wstaje siku co 5 minut :

Mnie do jajek gotowanych ciagnelo :D i odrzucalo od keczupu
ja potem poskładałam fakty, że wczoraj cebulę kroiłam przy otwartym oknie i musiało mnie przewiać... dzisiaj całe szczęście już nie boli :)

Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
hehe ja pewnie też :D

reklama
Paulyna Nie. prywatnie. Pierwsze tez robilam prywatnie i moj tez nie robi. Ja chce na 19.11 sie umowic kazali poczatkirm miesiaca dzwonić bo za wczesnie zeby umowic...debil i tyle...

f2w3d5qpt9bgndf7.png

Do góry