reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna ja musze w pon zadzownic i sie umowic na to usg[emoji23] mialam wczoraj dzwonic...skleroza

f2w3d5qpt9bgndf7.png
ja też zwlekałam, ale akurat w 22 tygodniu mi wyjdzie to chyba spoko, będzie dobrze widać :)
i będę miała jedno badanie po drugim tzn. w dwa kolejne dni :)

Ja w uroki zupełnie nie wierzę. Za to wierzę, że nasz umysł potrafi wiele zdziałać i pozytywne myślenie :)
zgadzam się :)

reklama
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na zatoki [emoji20] męczą mnie już bardzo długo i mam wrażenie że od 2 dni jest coraz gorzej katar i do tego wszystko spływa do gardła, spać nie mogę już nie wspomnę że głowa mi pęka... Spróbowałam już ciepłe okłady z soli morskiej, areozol do nosa na bazie wody morskiej, amol do nacierania ale to wszystko pomaga na chwilę... Najgorzej jest wieczorem przed pójściem spać i wczesnie rano :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja ostatnio smarowałam się rozgrzewającą maścią na czoło (Wick albo VaboRUM) i pod oczy, a dodatkowo pod nos maść majerankowa :)

ja wcale na słodycze nie mam chęci, mogą leżeć obok i nic, no tylko na haribo mam chęć. Za to co tydzień grana jest pizza lub chińczyk,kfc, cokolwiek byle fast :)
O kfc to bym zjadla ale u mnie w miescie nie ma :D problem w tym ze ja bym wszystko zjadla :D w pierwszej ciazy z synem objadalam sie fast foodem wlasnie. Ulotki z knajp znalam na pamiec . Dzien bez pizzy czy hot doga byl dniem straconym :) a potem nie dziwo ze mialam zgage nie z tej ziemi

reklama
Do góry