reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No ja w sumie moglam od czwartku dopiero bo powiedzialy ze wczesniej mnie nie umowia chociaż i tak wiedza kto wtedy i w jakoch h przyjmuje i maja kalendarz no ale...

A my wczoraj poszlismy do kfc(czasem galeria po drugiej str ulicy to zlo[emoji12]) i napalilismy sie na kubelek z 22 kawalkami i zjedlismy w sumie 8[emoji23] do tego 2 kubeleczki frytek a nawet nie zjedlismy 1 hehe

f2w3d5qpt9bgndf7.png

reklama
Katherinne trzymam kciuki, może warto zbadać cukier skoro masz wątpliwości,ze to może to...

Ja miałam ciężka noc znowu... wieczorem zaczął mnie rwać prawy bark do 3 rzucałam sie po łóżku :( nie wiem czy mnie przewiało czy co... jak nie urok to sraczka normalnie...
Mnie dwa dni temu kark bolal i smarowalam odrobina masci bengay. Ciezkie noce mam codzien co chwile mi nie wygodnie brzuch gniecie a ja umiem spac tylko na boku. Po urosepcie przynajmniej nie wstaje siku co 5 minut :
Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
Mnie do jajek gotowanych ciagnelo :D i odrzucalo od keczupu

No ja w sumie moglam od czwartku dopiero bo powiedzialy ze wczesniej mnie nie umowia chociaż i tak wiedza kto wtedy i w jakoch h przyjmuje i maja kalendarz no ale...

A my wczoraj poszlismy do kfc(czasem galeria po drugiej str ulicy to zlo[emoji12]) i napalilismy sie na kubelek z 22 kawalkami i zjedlismy w sumie 8[emoji23] do tego 2 kubeleczki frytek a nawet nie zjedlismy 1 hehe

f2w3d5qpt9bgndf7.png
Z moim apetytem dalabym rade :D

Mnie do jajek gotowanych ciagnelo :D i odrzucalo od keczupu[/QUOTE]

A mnie od surowych pomidorów od samego początku i do tej pory mam wstręt do nich. A przed ciążą objadalam się i dziwilam jak ktoś mówił że pomidorow nie je.

Zamówiłam dżinsy ciążowe z H&M wczoraj mi przyszły. Jakby któraś potrzebowała to mogę polecić całkiem fajne na przecenie kosztowały coś ponad 70 zł mi z kuponem wyszły za 56 zł [emoji3] więc rewelacja [emoji5]

f2w3d5qpt9bgndf7.png
Hehe no my byliśmy tydzień temu i zamówiliśmy 10 kawałków na 4 osoby w sumie(Sebus w sumie nie jadł tylko frytki wsunął) i jeszcze jeden został[emoji4] kiedyś braliśmy za dużo i zawsze o torebkę prosilismy żeby się nie zmarnowało[emoji12] akurat trafiliśmy na bardzo świeżego kurczaka i frytki bo spory ruch był i było naprawdę dobre, plus kukurydza gotowana mniam[emoji5]

pojadlam obiadku i czuje zgage [emoji53]

Mnie dwa dni temu kark bolal i smarowalam odrobina masci bengay. Ciezkie noce mam codzien co chwile mi nie wygodnie brzuch gniecie a ja umiem spac tylko na boku. Po urosepcie przynajmniej nie wstaje siku co 5 minut :

Mnie do jajek gotowanych ciagnelo :D i odrzucalo od keczupu
ja potem poskładałam fakty, że wczoraj cebulę kroiłam przy otwartym oknie i musiało mnie przewiać... dzisiaj całe szczęście już nie boli :)

Żółty ser to i ja przetestowalam, chyba z kilogram zjadłam w pierwszym tygodniu po pozytywnym teście [emoji5]
hehe ja pewnie też :D

reklama
Paulyna Nie. prywatnie. Pierwsze tez robilam prywatnie i moj tez nie robi. Ja chce na 19.11 sie umowic kazali poczatkirm miesiaca dzwonić bo za wczesnie zeby umowic...debil i tyle...

f2w3d5qpt9bgndf7.png

Do góry