reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
oficjalnie nie polecam owulaków one step 😂
1743321124194.png

nawet blisko piku nie były, a owulacja była jak ta lala, cały organizm mi to pokazywał (ból jajniora, ból brzucha) i na usg się potwiedziło. A testy blade jak moja dupa przed all inem

oficjalnie nie polecam owulaków one step 😂
Zobacz załącznik 1695562
nawet blisko piku nie były, a owulacja była jak ta lala, cały organizm mi to pokazywał (ból jajniora, ból brzucha) i na usg się potwiedziło. A testy blade jak moja dupa przed all inem
Ktoś kiedyś pisał o nich że są do dupy .
Najlepsze easyhome i domowe lobtaorium jeszcze ujdzie.
Trzymam kciuki za transfer w tym tygodniu.

Nie umiem szczerze.
I raczej tyle czasu nie będę miała na prowadzenie bo większość czasu zabiera mi opieka nad dzieckiem mam syna niepełnosprawnego. Chodzi do szkoły oczywiście ale zanim ogarnę wszystko to już w domu jest .
No wątek musi faktycznie założyć ktoś kto to ogarnia i będzie miał czas na prowadzenie, bo jakby nie było trochę to forum czasu pochłania w uzupełnianiu i śledzeniu 100% wątku.

Ktoś kiedyś pisał o nich że są do dupy .
Najlepsze easyhome i domowe lobtaorium jeszcze ujdzie.
Trzymam kciuki za transfer w tym tygodniu.
Ja mam właśnie z Domowe Laboratorium, więc na ten miesiąc i kolejny ( oby nie były już potrzebne ) mi starczą, muszę jedynie kupić wielopak testów ciążowych, żeby w aptece nie przepłacać.

reklama
To dobrze wiedzieć 😁 ale to ciekawe, że nic a nic się nie wybarwialy mocniej.
ta kreska w momencie, kiedy powinien być pik była, ale taka, że do piku jej daleko.
Przed chwilą zrobiłam jednego i przynajmniej uczciwie zjaśniał 😅
biorąc pod uwagę kiedy miałam owulację, to są testy, które teoretycznie powinny pokazywac pik:
1743329145866.png

1743329163339.png

i to były testy robione rano, a robiłam też w tych samych dniach po południu i były jeszcze jaśniejsze...

Do góry