reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Tak, u mnie wieje pustynia, ani okres ani ciąża ale tłumaczę to sobie tym, że jeszcze karmię piersią. Poza tym, mąż zapytał czy może jednak nie poczekamy 2-3 miesięcy skoro teraz się nie udało. Ma pomysł, żebyśmy zmienili mieszkanie na większe, żeby było wygodniej. Tak więc na pewno ląduję od kwietnia na ławeczce. Rozumiem, że mogę te 2-3 miesiące być zapisana na ławkę i brać udział w rozmowach? :)
Jak najbardziej 😊

reklama
Niema jeszcze chyba grudniowych mam 2025?.
Mąż zakazl mi robić testów bo nie tak się wybawri i będziesz myśleć już nie wiadomo co .

To poczekam aż ktoś założy:)
Na razie chyba jeszcze czas na grudniowki, jeszcze w kwietniu dziewczyny zaciążą i będzie Was więcej 😀 Ale jak powstaną to będę Was czytać od początku, bo jak nam by się udało zajść w kwietniu to termin według OM będę miała na 1 stycznia 🙈 Także będę raczej z Wami grudniowkami 😁

Na razie chyba jeszcze czas na grudniowki, jeszcze w kwietniu dziewczyny zaciążą i będzie Was więcej 😀 Ale jak powstaną to będę Was czytać od początku, bo jak nam by się udało zajść w kwietniu to termin według OM będę miała na 1 stycznia 🙈 Także będę raczej z Wami grudniowkami 😁
Trzymam kciuki

Ja miałam termin z córeczką na 1 stycznia, finalnie miałam cesarkę w grudniu 😉 osobiście bardziej mi grudzień odpowiada niż początek stycznia. Ja jestem dziś 7 dni po… chce testować dopiero w kwietniu.

Hejo, u mnie już 🐒. Mam brać znów od 3 dnia cyklu clostilbegyt, potem 10-11dc monitoring. Ale tak się zastanawiam co robić. 29 kwietnia lecimy z mężem na wakacje. Nie chce tracić dwóch cykli ale też zastanawiam się, co jeśli by się udało teraz w tym cyklu i nagle jednak rezygnacja z wakacji.

reklama
Do góry