penguinlicious
Fanka BB :)
Pięknie!Mam dziewczyny .cała się trzęsłam jak wynik zobaczyłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie!Mam dziewczyny .cała się trzęsłam jak wynik zobaczyłam
U mnie wypada podobnieMi w święta wielkanocne wypada kolejna miesiączką , ale by było jakbym się dowiedziała w Wielkanoc że w Boże Narodzenie będę rodzić![]()
U mnie nie ma zasady. Przed stymulacją miałam same z prawego, na stymulacji się nagle lewy obudził, kolejna była znowu z prawego (więc jakby na zmianę), a w poniedziałek się okaże jak jest terazA pytanie do dziewczyn,które chodzą na monitoring.macie owulację na zmianę raz z prawego raz z lewego jajnika ?
Tak sobie dzisiaj myślę że to w sumie 3msc pod rząd kiedy ta owulacja jest tylko z lewego.
A pytanie do dziewczyn,które chodzą na monitoring.macie owulację na zmianę raz z prawego raz z lewego jajnika ?
Tak sobie dzisiaj myślę że to w sumie 3msc podJutro przyrost...Pięknie!![]()
gratulacje kochana , trzymam kciuki za przyrost ale patrząc na testy to formalnośćNa górze w wczoraj gdzie beta 38 a te z dzis .Mam nadzieję że przyrost będzie ok
Ty naprawdę jesteś moja sis!No właśnie tylko kurcze u mnie ten lewy jajnik zawsze był tym "drobnopęcherzykowym"-policystycznym.a prawy był okej.a teraz nie pamiętam kiedy miałam Ovu z prawegotak jakby się uśpił bo prawie nic na nim nie rośnie.no nic...zobaczymy jak będzie w tym miesiącu
![]()
Trochę mnie pod brzusze pobolewa .położna mówi że to ok i lekarz.gratulacje kochana , trzymam kciuki za przyrost ale patrząc na testy to formalnośćcieszę się że się udało
ja dzisiaj byłam na pierwszych prenatalnych i też jest wszystko dobrze więc jestem taka szczęśliwa że ryczalam i nie mogłam przestać
![]()
U mnie latrezol też nie działał na lewym. Lekarz mówił że takjakby był uśpiony. Raz podczas stymulacji były pęcherzyki I aż 3 .Teraz pod rząd z prawego i chyba się udało.Ty naprawdę jesteś moja sis!Tylko mamy odwrotnie, bo u mnie prawy drobnopęcherzykowy, a owulkj (naturalne) jednak były. Za to lewy był uśpiony, letrozole dopiero go obudził
![]()
Ja liczyłam na 15 max a tu 25 prawie .Bądź dobrej myśliPamiętam Twoje poprzednie wyniki proga, więc ten daje nadzieję
![]()