reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

No pik miałam 12.03 a owulacje miałam mocną, bo ciągnęło mnie podbrzusze i jajniki 13.03 a na kolejny dzień nic nie czułam, więc myślę, że tego dnia była. Ale może faktycznie była później ? Seksy były właśnie tego 12 i 13 marca, później już nie.
Dałyście mi nadzieję 🙏 Ale już się nie nastawiam bardzo... W piątek zrobię znów betę, bo akurat będę w przychodni z córką.

Przepraszam, że Cię rozczaruję ale dla mnie ta beta jest spadkowa - stąd wcześniej testy były defakto mocniejsze niż dzisiaj

reklama
Też mi się wydaje, że mogłaś wylapac początek. Ja wylapalam 2,5 a potem 2 dni później miałam 6. Gdyby nie fakt, że zawsze gdy nie miałam ciąży to było <2,3, to też przy pierwszym badaniu myślałbym, że to ściema

Też mi się wydaje, że mogłaś wylapac początek. Ja wylapalam 2,5 a potem 2 dni później miałam 6. Gdyby nie fakt, że zawsze gdy nie miałam ciąży to było <2,3, to też przy pierwszym badaniu myślałbym, że to ściema
No ja właśnie też jak ciąży nie było to miałam <2.3 ... Dopiero 3 dni przed miesiączka jestem.

Przepraszam, że Cię rozczaruję ale dla mnie ta beta jest spadkowa - stąd wcześniej testy były defakto mocniejsze niż dzisiaj
No właśnie testy pink wychodziły okey, tylko te facelle i te nowe które miały czułość 25 wychodziły blade...
Ale biorę wszystkie opcje pod uwagę 😞

dokładnie, wczoraj cienie, dziś bledsze.. Beta ujemna. No nie wróży to nic dobrego, nie rozumiem jak można pisać, że to pewnie wczesna ciąża, że ktoś też tak miał i ciąża była..
Beta na początku zapierdziela, podwaja się, nie ma znaczenia pora sikania jak jest pozytywna.

Szczególnie, że tu jest jakiś 12/13dpo.. Okey, może wydarzy się cud ale z dawaniem nadziei bym sobie darowała.

reklama
Do góry