reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

A który cykl starań? Jaka jest twoja historia?
(Pewnie pisałaś, ale dużo się dzieje i nie wszystko zostaje w pamięci) 🍀
Staramy się 15 miejscy po drodze 2 biochemy .
To był przed ostatni cykl stymulowany
Latrezolem plus estrofem na poprawienie edometrium w tym cyklu nie dostałam zastrzyku na pęknięcie bo podobno cykl bezowulacyjny.
Ja nie wierzę w to co się dzieje.

reklama
Wczoraj i przed wczoraj okropny pms wjechał. Darłam się na wszystkich.
Że praczka,kucharka, sprzątaczka a mąż no to teraz wiadomo dlaczego cie tak nosiło.
Mam nadzieję że to będzie to.
Dziś dopiero 21 cyklu.
Okres za 5 dni powinnien byc
To bardzo szybko miałaś owulacje, bo już w 11 dc. Ja dzisiaj 26 dc i 12 dpo, czyli owulacje miałam w 14 dc.

reklama
Gratulacje! Łapiecie się jeszcze na listopad czy już mój kochany grudzień ❤️❄️🎄🎅🤶🧑‍🎄?

Te pinki płytkowe są do d*py. Ja na nich miałam taka ledwo widoczna kreskę, a beta z 500 😅

Mega do d...y u mnie wychodziły białe, nawet cienia cienia nie było a beta już była dość wysoka. Więc nie wiem skąd ich czułość niby 10 🤣🤣

Do góry