Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marne pocieszenie wiem ale mogłaś skończyć jak ja - złoty strzał, ale poza macica i wcale nie chciał się poddać… z dwojga złego wolę Biochem (równy rok po cp), zobaczysz że niedługo się udaale mam dziś doła dziewczyny... tak mi się włączyło płakanie po biochemie.. tak się udało ładnie w pierwszym cyklu, a tak się skończyło szybko..a teraz pewnie to będzie trwać..
to było zbyt piękne ..
kochanaMarne pocieszenie wiem ale mogłaś skończyć jak ja - złoty strzał, ale poza macica i wcale nie chciał się poddać… z dwojga złego wolę Biochem (równy rok po cp), zobaczysz że niedługo się uda![]()
Dopiero w cyklu po hsg jak będę robić ten scratching, czyli jakoś na początku maja chyba wyjdzie.Tak, wlewy są domaciczne. A kiedy masz immunologa?
Idź idź w laboratorium już czekają z czerwonym dywanem, dawno Cię nie widzieliU mnie na teście znów jakiś ujocien. Myślę że to testowa. Nawet nie wrzucam bo nic nie widać na zdjęciu. Dziś 8 dpo. Chyba sobie zbadam proga i betę przy okazji.
Pewnie tęsknią za stałym klientemIdź idź w laboratorium już czekają z czerwonym dywanem, dawno Cię nie widzieli![]()
A jak się czujesz?Pewnie tęsknią za stałym klientem![]()
Brzuch mnie ćmi od kilku dni. Po za tym jestem zawiedziona bo liczyłam że dziś zobaczę druga kreskęA jak się czujesz?
No mówiłaś że zobaczyłaśBrzuch mnie ćmi od kilku dni. Po za tym jestem zawiedziona bo liczyłam że dziś zobaczę druga kreskę![]()