Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi ten cień wyszedł tak około 10dpoJa dzisiaj 22 dc więc 5 dni przed miesiączka ale owulacja była wcześniej . W 1 ciąży dopiero w 23 dc miałam plamienie . Nie nastawiam sie , zobaczymy co będzie . Szkoda tylko ze testów nie mam , bo chciałam codziennie rano sobie robić![]()
Który to dpo ?Dziewczyny co myślicie?
Ja dzisiaj 10/11 dpo , bo owulacje miałam albo 2 albo 3 marcaMi ten cień wyszedł tak około 10dpo
SuperMnie pokusiło aby zrobić test. I najgorsze że widzę cień, ale nie wiem czy to nie testowa kreska. Ciężko uchwycić na foto. Test paskowy facelle
I znów żyje nadzieją...
Rano robiłam pink i biel była
Gratulacje ! Wczesna ciążaDziewczyny co myślicie?
Ja ich nie lubięKiedyś przeczytałam o testach pink, że jak one już coś pokazują to coś jest na rzeczy![]()
Wczoraj było 9 dpo a dziś jest 10 dpoKtóry to dpo ?chyba zaczyna się podnosić
Bardzo wczesna ciążaDziewczyny co myślicie?