reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Dziewczyny a jak miałyście robione hsg (to zwykle z rentgenem) to jakie dostawalyscie znieczulenie? I czy musialyscie mieć wtedy wenflon założony?

Dziewczyny a jak miałyście robione hsg (to zwykle z rentgenem) to jakie dostawalyscie znieczulenie? I czy musialyscie mieć wtedy wenflon założony?
Jak byłam na drożności w szpitalu, to razem ze mną było jeszcze 5 innych dziewczyn. 4 poszły na zwykłe HSG, ale wszystkie miałyśmy podane te same przeciwbólowe (domięśniowo). Żadnego innego znieczulenia ani wkłucia.

Sex bez zabezpieczenia nie jest równy chęci posiadania dziecka. Rozumiem że pragniesz dziecka, ale to co robisz w tej chwili jest mocno nie wporządku wobec Twojego męża. Nie wiem jak możesz tego nie widzieć.
Pytałam Cię o zdanie ? Co myślisz że mężczyzna w wieku 40 lat prawie nie wie że sex bez zabezpieczenia w owulację może doprowadzić do ciąży ? Temat jest przerabiany od pół roku , nie chce mi się tego po raz kolejny tłumaczyć.

Czy kreska z dziś jest ciemniejsza czy mi się wydaje? (Test jeszcze do końca nie wysechł, robiony 10min temu)
W sensie, że ciemniejsza niż wczoraj w 21dc

Załączniki

• IMG_20250307_211714.jpg
    IMG_20250307_211714.jpg
    947 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Spróbuj Prenacaps Ovi od Formeds :D na ich stronie często są promki, ale na allegro wychodzi generalnie taniej 😁 dodatkowo, są badania, które mówią o korzystnym wpływie 4g inozytolu dziennie i 1800 mg NAC na zwiększenie ilości i jakości owulacji, dlatego ja piję ten Ovi 2x dziennie + 600mg NAC w tabletce 😊
Ostatecznie właśnie na tym stanęło i kupiłam właśnie na Allegro 😁 Dalej wychodzi drożej niż Fertistim, bo starczy tylko na miesiąc (Ferti piłam po jednej saszetce), a jak bym miała pić 2x dziennie dla tych 4g inozytolu, to bym musiała dwa na miesiąc kupować 😵 NAC biorę 1200mg ale tylko 3-7dc (tak mi lekarka zaleciła). Mój mąż bierze na stałe (800, teraz chwilowo 600). Myślisz, że też bym mogła codziennie, że warto?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry