reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
Sorry, jeden odpis i znikam.
Niech ta beta będzie pozytywna bo mi wątek listopadowych mamusiek umiera zanim jeszcze powstał dobrze 😆
CZEKAM! 😁😁
Ja już się na listopadówki raczej nie załapie, bo jakbym zaszła w ciążę w marcu ( dopiero dzisiaj mam ostatni dzień okresu) to w kalkulatorze wyszło, że termin porodu bym miała na 4.12 😁
Ale to będę gdybać jak zajdę 😅 na razie czekam na dni płodne i 26.03 testowanie 😀

U młodego Maliny. I nie jestem zadowolona, bo mam wrażenie, że próbował mnie tylko naciągnąć na kasę za dodatkowo badania (za kilka tysięcy), koniecznie w jednym konkretnym laboratorium (zapewne zupełnie przypadkowo tuż przy praktyce lekarskiej swojego ojca).
Ej ja też u niego byłam, jak jeszcze w ogóle nie wiedziałam kto to, trafiłam do niego jakoś przypadkiem. I wiecie co ni powiedział? "Próbowała Pani z innym? Pomaga". Myślałam że wyjdę od niego i trzasnę drzwiami.

Dziękuję 😊
Idę do pracy. Za pierwszym razem wzięłam zwolnienie, ale tym razem odbieram nadgodziny, więc po prostu zaczynam później. Za pierwszym razem w ogóle to wszystko było takie ekscytujące, a teraz już bardziej na chłodno, jak przy naturalnych staraniach.
Ty za 2 tyg będziesz wiedziała czy się udało ja dopiero będę mieć owulacje .Teraz nie dostałam recepty na zastrzyk ten nowy chce zobaczyć czy pękną same więc będę latać do niego co chwile
Okres zawital .w 15 dniu cyklu idę do ginekologa jest jakiś inny .nowy .zobaczymy co powie
Okres zawital .w 15 dniu cyklu idę do ginekologa jest jakiś inny .nowy .zobaczymy co powie
Eee dziewczyny nie bądźmy smutne.
Każdy okres sprawia że życie jest niesprawiedliwe.
Dla każdej z nas w końcu będzie kiedyś ten szczęśliwy dzien.
Jeśli nie zajde w ciążę.
Świat się nie zawali .
Mam dwoje dzieci. Nastolatków już ale mam .

Ej ja też u niego byłam, jak jeszcze w ogóle nie wiedziałam kto to, trafiłam do niego jakoś przypadkiem. I wiecie co ni powiedział? "Próbowała Pani z innym? Pomaga". Myślałam że wyjdę od niego i trzasnę drzwiami.
Znając mój charakter i gdybym miała takie problemy ... Nie chce mi się aż mówić bo raczej skończyłoby się to źle dla takiego konowała:/

reklama
Cześć !
Proszę zapisać mnie na testowanie 12.03 😁
Coś o sobie : mam starszą córkę z poprzedniego związku. Obecnie na luzie staramy się o dzieciątko. Partner jest już po 40, bardzo cieszylibyśmy się z malucha.

Do góry