reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test 🥹

Ale teraz się boję, bo brzuch pobolewa mnie jak na okres i to plamienie. Boję się, że to może się skończyć jak w listopadzie

No przecież to są przepiękne dwie krechy!!! 🥺❤️
Z całych sił trzymam kciuki, a Ty leć jutro na betę + potem na piękny przyrost ( w który wierzę z całego serca)♥️

Ale teraz się boję, bo brzuch pobolewa mnie jak na okres i to plamienie. Boję się, że to może się skończyć jak w listopadzie
Jaki zwrot akcji 😲 super kreska ❤️ w pierwszej ciąży też miałam mocne bóle przed spodziewaną @, a wszystko było w najlepszym porządku, po prostu dzieje się tam teraz. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze ❤️

O super! Trzymam kciuki za betę I jej przyrost. W sumie ja też plamiłam na weekend, w dniach spodziewanej miesiączki, więc może to jednak nic złego i razem pójdziemy na grudniowe mamusie :)

reklama
Do góry