reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Witamy z powrotem, przerwa jest zrozumiała 😌 jak się czujesz? Tu jest cennik invicty Link do: Cennik badań, cena in vitro, inseminacja | Klinika INVICTA
My chyba będziemy robić rozszerzone badanie w Alabie Link do: Badanie ogólne nasienia – rozszerzone - sklep ALAB laboratoria, cena zbliżona, a w alabie często kody rabatowe.
Do tego warto dorzucić posiew ☺️
No tak nie bardzo właśnie 😅

1711529832788.png

Właśnie widziałam, że akurat dzisiaj w Alabie jest -20 na badania. Więc może też tam zrobimy

@moonmonkey Gratulacje! <3 @Chce_byc_mama_wielu Jak się czujesz? Jak sytuacja?

Wybaczcie kochane, ale nie śledziłam kilka dni wątku, musiałam się uspokoić i wyciszyć. Dzisiaj byłam na wizycie i po pierwsze musimy zrobić badanie nasienia. Mój lekarz poleciał klinikę INVICTA w Warszawie, ale nigdzie nie mogę znaleźć ceny tego badania. Może któraś z Was robiła niedawno?

Lekarz wspominał też o in vitro, ale chyba nie będziemy próbować.
Hej, dziękuję że pytasz:* ogólnie powiem Wam, że żałuję że nie zrobiłam też testu jak miałam zaznaczone czyli wczoraj, bo plamiłam ok, ale z synkiem też plamiłam. Dostałabym dopiero wynik już całkiem ładnej bety i proga jak na mnie. A tak sama się nakręciłam. Aczkolwiek jednak nie czuje, że to będzie pozamaciczna, ale moja wewnetrzna panika dala za wygrana.

Pojechałam na betę, czekam na wyniki :)

Hej, dziękuję że pytasz:* ogólnie powiem Wam, że żałuję że nie zrobiłam też testu jak miałam zaznaczone czyli wczoraj, bo plamiłam ok, ale z synkiem też plamiłam. Dostałabym dopiero wynik już całkiem ładnej bety i proga jak na mnie. A tak sama się nakręciłam. Aczkolwiek jednak nie czuje, że to będzie pozamaciczna, ale moja wewnetrzna panika dala za wygrana.

Pojechałam na betę, czekam na wyniki :)
Czemu się tak uparłaś na tą CP? 😅😅 Ja przy CP miałam krwotoki. Ale to tak silne, że nie było opcji żeby normalna ciąża się przy nich utrzymała a beta wesoło sobie rosła dalej. Są też CP, które w ogóle nie dają o sobie znać. Plamienia się zdarzają w podejrzewam nawet 50% ciąż, może i więcej. I tak na tym etapie nic nie zrobisz bo jest za wcześnie, ale CP naprawdę rzadko się zdarza więc szansę na nią masz naprawdę niewielką ;)

Dziś w pracy wieści szczęśliwe, koleżanka w ciąży 🐥 oczywiście dużo szczęścia, ale mnie wcięło. Pierwszy raz nie było mi przykro a poczułam się rozbawiona swoją sytuacja. Oto w staraniach o ciąże wyprzedziła mnie 43 latka….🙉 cieszę się dla niej oczywiście to nie ja jestem centrum świata 😅 ale przecież mogłyśmy być obie w ciąży prawda nic by to światu nie umniejszyło xd ale naprawdę 43 latka zaszła w ciąże szybciej niż ja, może ja pójdę na jakiś stand up o swoim życiu 😂 przynajmniej łatwo mi bylo o piękny uśmiech bo sam mi się cisnął na usta 😅

reklama
Czemu się tak uparłaś na tą CP? 😅😅 Ja przy CP miałam krwotoki. Ale to tak silne, że nie było opcji żeby normalna ciąża się przy nich utrzymała a beta wesoło sobie rosła dalej. Są też CP, które w ogóle nie dają o sobie znać. Plamienia się zdarzają w podejrzewam nawet 50% ciąż, może i więcej. I tak na tym etapie nic nie zrobisz bo jest za wcześnie, ale CP naprawdę rzadko się zdarza więc szansę na nią masz naprawdę niewielką ;)
A sama nie wiem xd

Do góry