reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Tylko ja nie mogę od nikogo dostać proga, bo jak mam 11/12 to wszyscy lekarze mi mówią, że bardzo dobry 🤦🏻‍♀️
W czwartek już mrożenie nadżerki. Dobrze mi zrobi miesiąc odpoczynku od starań 🙂 tylko seksu będzie brakowało przy tym 😔 . Ciekawe kiedy dostanę zielone światło po zabiegu i jak to się dalej potoczy 🤔
No z tymi lekarzami to różnie właśnie🤷‍♀️ ja miałam 9 z hakiem, 10 z hakiem, jednak to mniej niż te 11 czy 12, może dlatego nie dał- nie wiem. Może spróbuj znaleźć jeszcze jakiegoś innego lekarza, który dałby na próbę?.W 1 miesiącu badałam proga 3 dni z rzędu i ich suma wynosiła jakieś 32, więc mizernie też 😬
Daj znać w czwartek jak po zabiegu i jakie zalecenia🙂 trzymam kciuki, za optymistyczne wieści🤞🤞

Cześć dziewczyny! Mam pytanie - czy mierzycie sobie temperature w pochwie czy w buzi?
Ja mierzę w buzi, za każdym razem w tym samym miejscu. Wiem, że niby w pochwie są najdokładniejsze pomiary, ale jakoś nie mogę się do tego przekonać 😅 poza tym, skoro to ma być BBT zaraz po przebudzeniu, to mierzenie w pochwie wymagałoby ode mnie więcej ruchów, które mogłyby podwyższyć od razu tę temperaturę. Ale mogę nie mieć racji i u mnie to raczej chodzi o to, że się jednak nie mogę przekonać 🙈

Dziewczyny a jaką polecacie witaminę D i ile tego brać
Ja się jakiś czas temu przestawiłam z suplementu na lek i teraz biorę Ibuvit.
A co do tego ile brać - oznaczałaś sobie kiedyś poziom wit. D z krwi? Bo to głównie od tego zależy 🙂 Teoretycznie przy stężeniu optymalnym wystarczy 2000 IU dziennie.

Nie wytrzymałam i zrobiłam test 🥹

Ale teraz się boję, bo brzuch pobolewa mnie jak na okres i to plamienie. Boję się, że to może się skończyć jak w listopadzie

Załączniki

• IMG_0583.jpeg
    IMG_0583.jpeg
    118,3 KB · Wyświetleń: 222
reklama
Do góry