Marcela.marcela
Fanka BB :)
O matko, no wreszcie forum działa!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko ja nie mogę od nikogo dostać proga, bo jak mam 11/12 to wszyscy lekarze mi mówią, że bardzo dobryJa dostałam na podstawie tego że faza lutealna 11 dniowa i niski prog, w okolicach 10 za każdym razem jak badałam 7dpo
U mnie dodatkowo jeszcze prądu nie było.O matko, no wreszcie forum działa!
Hej. Denerwuje się jak.to będzie. Giną odwołałam, bo w sumie racja, nic nie zobaczy. Jutro betę powtarzam, ale mega się denerwuje, że przyrost będzie mały.@Chce_byc_mama_wielu o której masz wizytę?? Jak sie czujesz
Ja nie szykuje żadnych świat, stresuje mnie moja niepewna ciąża a dwa mieli z tego szpitala córki dzwonic i już cisza dwa tygodnie.Hej dziewczyny Forum działa w końcu 6 dpo do symptomów bóle w prawym boku ale i tak jestem z siebie dumna bo nie popadam w paranoję związaną z Cp. Wiem że może się zdarzyć, ale nie musi. Do świąt i tak mi nikt z mchu i paproci nie wywróży czy to ciąża w ogóle więc pozostaje czekać
Dobrze że roboty dużo to się czymś zajmę