penguinlicious
Fanka BB :)
A u mnie się właśnie okazało, że wyłączyli wodęU mnie dodatkowo jeszcze prądu nie było.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie się właśnie okazało, że wyłączyli wodęU mnie dodatkowo jeszcze prądu nie było.
Suuuper! Już widzę, że z jednego pakietu na pewno skorzystam. DziękujęW Alabie jest akcja promocyjna na różne badania - 40%. Może któraś z was skorzysta promocja do końca maja.
Akcje profilaktyczne - badania ze zniżką i kody rabatowe - ALAB laboratoria
sklep.alablaboratoria.pl
Czekanie jest najgorsze mam nadzieję, że uda Ci się zająć czymś myśli i ręce trzymam kciuki za dobre wyniki z tego co pamiętam, to beta rosła ładnieHej. Denerwuje się jak.to będzie. Giną odwołałam, bo w sumie racja, nic nie zobaczy. Jutro betę powtarzam, ale mega się denerwuje, że przyrost będzie mały.
ASA, ANA, to o to chodzi?Dziewczyny, jak się nazywają te badania na przeciwciała plemnikowe?
ANA to przeciwciała przeciwjądrowe. Wskazują na choroby autoimmunologiczneASA, ANA, to o to chodzi?
ANA to przeciwciała przeciwjądrowe. Wskazują na choroby a
Dzięki i kobiety powinny zrobić obydwa te badania? Czy tylko AsA?ASA, ANA, to o to chodzi?
Mi zlecił ANA3 immunolog, nie robiłabym ich w ciemnoDzięki i kobiety powinny zrobić obydwa te badania? Czy tylko AsA?
Ja od 3 lat mam kupione takie doniczki skorupki żeby siać rzeżuchę. Jeszcze się nie udało, a w tym roku gdzieś doniczki zginęłyU mnie zdecydowanie nadchodzi @, kończę z testowaniem na ten miesiąc i bardzo się cieszę, bo nie mam już siły, chcę cieszyć się tym co jest
Będę dzisiaj siała rzeżuchę, co roku zapominam zrobić to na czas