reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

No jasne, co ja się głupio pytam 😅 mam nadzieje, ze uda się szybko z terminem.

Jezzzzuuuu a ja z tych naszych rozmów to sobie właśnie uświadomiłam, ze nie zrobiłam nowych posiewów do histeroskopii… jutro się miałam zapisywać, a poprzednie tracą ważność w weekend… czyli będą kilka dni po terminie…

Ja jebe, czemu to wszystko nie może być prostsze 😵‍💫😵‍💫 czemu lekarz mi nie powiedział przy skierowaniu, ze musze to mieć 😩 pewnie założył, ze jak już tyle rzeczy miałam robione to na pewno pamietam
a masz już wyznaczony termin na histero? :) To trzeba przed owu robić co nie?

reklama
a masz już wyznaczony termin na histero? :) To trzeba przed owu robić co nie?
ja nigdy nie miałam zalecenia takiego, żeby robić przed czy po owu. Ostatnio jak leżałam w szpitalu na badaniach faz cyklu to posiewy miałam w drugiej fazie robione, wiec zakładam, ze nie ma to znaczenia, byle nie krwawić.

A na histero nie mam terminu - na Karowej jest zasada taka, ze umawia się w pierwszym dniu miesiączki i zabieg jest wykonywany do 12 dc. Ja mam dostać okresu jutro/ pojutrze i moje ciało raczej działa jak w zegarku, wiec planowałam się jutro zapisywać 🥺 i pewnie dostałabym termin na przyszły tydzień/ wtorek po świętach…

Ja zrobiłam check go (też hydrex jak pink) czulosc 20 i się też ładna różowa kreska już pokazała;) myślę czy jutro jechać na betę, czy odpuścić i dopiero po weekendzie? Badać też jeszcze raz proga?
W ogóle ciągle mnie pobolewa głową. Podbrzusze znośnie. Wczoraj kichałam jak szalona. Ale póki co się trzymam :)

Ja też i wiesz czego nienawidzę? Tego, jak aplikacja nagle z 7 dni po zmienia mi na 6 dni po, a jak już przychodzi ten 7 dzień po, to nagle te same pinki nagle mają fabryczne cienie, ktorych dzień wcześniej nie było lub w poprzednim cyklu, i wtedy szczam jak poje...na 4 razy dziennie i wypatruje w nim wstępu do 2 kresek😁🙃🫠
Ja korzystam cały czas z pinków strumieniowych, tam nigdy nie trafiłam na fabryczną i całe szczęście, bo właśnie tak jak mówisz, nasikałabym tego samego dnia na wszystkie testy dostępne w mieście dla pewności 🤡 generalnie co cykl to jest ze mną gorzej chyba 🥲 Apkę testuję pierwszy miesiąc dopiero, to chyba jeszcze przede mną, wiadomo dlaczego tak się dzieje?

Ja korzystam cały czas z pinków strumieniowych, tam nigdy nie trafiłam na fabryczną i całe szczęście, bo właśnie tak jak mówisz, nasikałabym tego samego dnia na wszystkie testy dostępne w mieście dla pewności 🤡 generalnie co cykl to jest ze mną gorzej chyba 🥲 Apkę testuję pierwszy miesiąc dopiero, to chyba jeszcze przede mną, wiadomo dlaczego tak się dzieje?
Ja niestety w tym cyklu trafiałam fabryczne na pinkach. To jeden z powodów dlaczego do 11dpo wysikałam ich 16, a może nawet 18 🫣🫣 A zaczęłam w 6dpo

Ja niestety w tym cyklu trafiałam fabryczne na pinkach. To jeden z powodów dlaczego do 11dpo wysikałam ich 16, a może nawet 18 🫣🫣 A zaczęłam w 6dpo
Ja też jakoś tak. Ale już 8 czy9 dpo jakby był cień cienia cienia, ale trzeba było go szukać na oinku. A facelka strumieniowa wyszła już wtedy jakiś cień, ale jej n zaufałam. Dopiero 10 dpo zobaczyłam taki test, jaki uznałam za pozytyw. A dzisiaj jestem chyba 12 dpo, już się pogubiłam.

Ja zrobiłam check go (też hydrex jak pink) czulosc 20 i się też ładna różowa kreska już pokazała;) myślę czy jutro jechać na betę, czy odpuścić i dopiero po weekendzie? Badać też jeszcze raz proga?
W ogóle ciągle mnie pobolewa głową. Podbrzusze znośnie. Wczoraj kichałam jak szalona. Ale póki co się trzymam :)
ja bym zbadała betę żeby mieć dokładny dwudniowy przyrost :)

Pokaż zdjecie 😁
Idz jutro na bete i proga chociaz w weekend nie bedziesz sie zastanawiac nad tym za duzo bo będziesz widziec czy rosnie

reklama
Do góry