reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

No jasne, co ja się głupio pytam 😅 mam nadzieje, ze uda się szybko z terminem.

Jezzzzuuuu a ja z tych naszych rozmów to sobie właśnie uświadomiłam, ze nie zrobiłam nowych posiewów do histeroskopii… jutro się miałam zapisywać, a poprzednie tracą ważność w weekend… czyli będą kilka dni po terminie…

Ja jebe, czemu to wszystko nie może być prostsze 😵‍💫😵‍💫 czemu lekarz mi nie powiedział przy skierowaniu, ze musze to mieć 😩 pewnie założył, ze jak już tyle rzeczy miałam robione to na pewno pamietam
a masz już wyznaczony termin na histero? :) To trzeba przed owu robić co nie?

reklama
a masz już wyznaczony termin na histero? :) To trzeba przed owu robić co nie?
ja nigdy nie miałam zalecenia takiego, żeby robić przed czy po owu. Ostatnio jak leżałam w szpitalu na badaniach faz cyklu to posiewy miałam w drugiej fazie robione, wiec zakładam, ze nie ma to znaczenia, byle nie krwawić.

A na histero nie mam terminu - na Karowej jest zasada taka, ze umawia się w pierwszym dniu miesiączki i zabieg jest wykonywany do 12 dc. Ja mam dostać okresu jutro/ pojutrze i moje ciało raczej działa jak w zegarku, wiec planowałam się jutro zapisywać 🥺 i pewnie dostałabym termin na przyszły tydzień/ wtorek po świętach…

Ja zrobiłam check go (też hydrex jak pink) czulosc 20 i się też ładna różowa kreska już pokazała;) myślę czy jutro jechać na betę, czy odpuścić i dopiero po weekendzie? Badać też jeszcze raz proga?
W ogóle ciągle mnie pobolewa głową. Podbrzusze znośnie. Wczoraj kichałam jak szalona. Ale póki co się trzymam :)

Ja też i wiesz czego nienawidzę? Tego, jak aplikacja nagle z 7 dni po zmienia mi na 6 dni po, a jak już przychodzi ten 7 dzień po, to nagle te same pinki nagle mają fabryczne cienie, ktorych dzień wcześniej nie było lub w poprzednim cyklu, i wtedy szczam jak poje...na 4 razy dziennie i wypatruje w nim wstępu do 2 kresek😁🙃🫠
Ja korzystam cały czas z pinków strumieniowych, tam nigdy nie trafiłam na fabryczną i całe szczęście, bo właśnie tak jak mówisz, nasikałabym tego samego dnia na wszystkie testy dostępne w mieście dla pewności 🤡 generalnie co cykl to jest ze mną gorzej chyba 🥲 Apkę testuję pierwszy miesiąc dopiero, to chyba jeszcze przede mną, wiadomo dlaczego tak się dzieje?

Ja korzystam cały czas z pinków strumieniowych, tam nigdy nie trafiłam na fabryczną i całe szczęście, bo właśnie tak jak mówisz, nasikałabym tego samego dnia na wszystkie testy dostępne w mieście dla pewności 🤡 generalnie co cykl to jest ze mną gorzej chyba 🥲 Apkę testuję pierwszy miesiąc dopiero, to chyba jeszcze przede mną, wiadomo dlaczego tak się dzieje?
Ja niestety w tym cyklu trafiałam fabryczne na pinkach. To jeden z powodów dlaczego do 11dpo wysikałam ich 16, a może nawet 18 🫣🫣 A zaczęłam w 6dpo

Ja niestety w tym cyklu trafiałam fabryczne na pinkach. To jeden z powodów dlaczego do 11dpo wysikałam ich 16, a może nawet 18 🫣🫣 A zaczęłam w 6dpo
Ja też jakoś tak. Ale już 8 czy9 dpo jakby był cień cienia cienia, ale trzeba było go szukać na oinku. A facelka strumieniowa wyszła już wtedy jakiś cień, ale jej n zaufałam. Dopiero 10 dpo zobaczyłam taki test, jaki uznałam za pozytyw. A dzisiaj jestem chyba 12 dpo, już się pogubiłam.

Ja zrobiłam check go (też hydrex jak pink) czulosc 20 i się też ładna różowa kreska już pokazała;) myślę czy jutro jechać na betę, czy odpuścić i dopiero po weekendzie? Badać też jeszcze raz proga?
W ogóle ciągle mnie pobolewa głową. Podbrzusze znośnie. Wczoraj kichałam jak szalona. Ale póki co się trzymam :)
ja bym zbadała betę żeby mieć dokładny dwudniowy przyrost :)

Pokaż zdjecie 😁
Idz jutro na bete i proga chociaz w weekend nie bedziesz sie zastanawiac nad tym za duzo bo będziesz widziec czy rosnie

reklama
Do góry