Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Jak dam radę to może jutro, ale nie obiecuje. Bo właśnie najmłodsza mi rzyga ehhhWidac lec na bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dam radę to może jutro, ale nie obiecuje. Bo właśnie najmłodsza mi rzyga ehhhWidac lec na bete
Mi normalnie pobrała po owulacji i tyleJa tak ciągle przekładam termin cytologii. Ostatnio miałam plamienia, bo 6 dc. Zapissala na za tydzień, ale wychodziła owulacja więc szkoda mi było nie próbować. Przełożyłam na za miesiąc, bo dwa tyg jej nie ma, a dla pewności wolałam dać po owulacji :/
Pewnie zależy jakie witaminy. Ja wszystko biorę normalnie przed jak i po stymulacji.Dziewczyny które mają za sobą stymulacje- kiedy trzeba przestać brać wszystkie witaminy? To prawda że od dnia stymulacji bierze się już tylko kwas foliowy?
Nic mi o nie wiadomo o tym, że trzeba coś odstawiać - normalnie brałam wszystko co wcześniej i nie miałam żadnych zaleceń dot. odstawienia czegokolwiek.Dziewczyny które mają za sobą stymulacje- kiedy trzeba przestać brać wszystkie witaminy? To prawda że od dnia stymulacji bierze się już tylko kwas foliowy?
Ja co prawda jeszcze przed, ale też czytałam że wiele dziewczyn odstawia niektóre suplementy między punkcją a transferem, albo od transferu.Dziewczyny które mają za sobą stymulacje- kiedy trzeba przestać brać wszystkie witaminy? To prawda że od dnia stymulacji bierze się już tylko kwas foliowy?
Super To teraz czekamy na betęZnowu ja i mój spam. Coś jest na rzeczy. To płytkowe doz. Na żywo ładna różowa kreseczka.
Czytałam gdzieś na forum że koenzym Q10 niektóre osoby odstawiają przed transferem, a o innych witaminach nic nie słyszałam.Ja co prawda jeszcze przed, ale też czytałam że wiele dziewczyn odstawia niektóre suplementy między punkcją a transferem, albo od transferu.
Wydaje mi się, że ktoś pisał o Flavamedzie.Dziewczyny! Jak się nazywał ten syrop rozrzedzający wydzieliny?