Aksamitka28
Fanka BB :)
Schyl się po karton ...krzyknij i powiedz ,że coś Ci strzeliło w plecach tylko później nie zapomnij, że Ci strzeliłoChyba nie mam innego wyjścia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Schyl się po karton ...krzyknij i powiedz ,że coś Ci strzeliło w plecach tylko później nie zapomnij, że Ci strzeliłoChyba nie mam innego wyjścia
Póki nie ma @ zawsze jest sensA u mnie dziś 11/12 dpo, fazę lutelaną mam 13 dniową, na teście standardowo: biel wizira, a barwa moczu była ciemna jak piwo, wiec chyba zagęszczenie dobre Czy jest sens robić jutro test czy odpuścić? Zaznaczę tylko, ze temperaturę mam nadal wysoka, kiedy w ogóle powinna mi spaść?
Gdzie Ty takie reczy widzisz?Jeżu dziewczyny, czy Wy tez zwracacie uwagę na to jakie tu dziewczyny zdjecia nieraz na forum wrzucają raz na jakiś czas zdjęcie podpaski, teraz się pojawiło zdjęcie dziecka z wciśniętym kciukiem w twarz czy to jest normalne?? Bo dla mnie beka straszna, nie rozumiem tego. Czy to naprawdę nie da się inaczej
Moim zdaniem tak, powinnaś powiedzieć, że nie mozesz dzwigać. Pytanie czy vhcesz o ciąży mówić wprost, czy poprostu coś wymyślić.Laski, pytanie totalnie z czapy. Właśnie idę do pracy, pracuję w handlu a dodatkowo dzisiaj jest dostawą więc wiadomo - dźwiganie i chodzenie po drabinach. Powiedzcie mi, czy mogę się powołać na pozytywną betę żebym nie musiała tego robić póki nie mam zaświadczenia od lekarza? Tak się boje że coś się może stać, a lekarz dopiero jutro
Zdjęcia też. Ale mnie bardziej denerwują posty typu : uprawiałam seks przez majtki bez wytrysku, czy jestem w ciąży " xdJeżu dziewczyny, czy Wy tez zwracacie uwagę na to jakie tu dziewczyny zdjecia nieraz na forum wrzucają raz na jakiś czas zdjęcie podpaski, teraz się pojawiło zdjęcie dziecka z wciśniętym kciukiem w twarz czy to jest normalne?? Bo dla mnie beka straszna, nie rozumiem tego. Czy to naprawdę nie da się inaczej
na głównej stronie, tam zawsze na samej gorzej jest najświeższe odpowiedziany wątekGdzie Ty takie reczy widzisz?
Mlode dzieciaki pewnie poczytam, posmieje siena głównej stronie, tam zawsze na samej gorzej jest najświeższe odpowiedziany wątek
Nie ma się czego bać Idź, jeśli czujesz że tego potrzebujesz i nie przejmuj się na zapas Zwolnienie od psychiatry nie równa się kontrola/komisja na 100% zwłaszcza, jeśli to zwolnienie na jakiś miesiąc.Jeju dziewczyny, trochę mnie przeraziłyście tymi kontrolami podczas zwolnień od psychiatry, raczej panuje przekonanie że takie zwolnienie jest bezpieczne i nie ma kontroli.. sama miałam niedługo iść bo już mam dosyć nerwów w pracy i stresu o wolne za każdym razem kiedy mam wizytę. Z kliniki nie dostane zwolnienia na czas stymulacji a tych wizyt trochę teraz będę miała.. W ogóle miałam się wybrać już kiedyś do takiej, podobno dobrej Pani dr żeby się wygadać i oczyścić głowę bo już za dużo tego mi się zbiera ale za każdym razem wizytę odmawiałam, jak zbliżał się termin to twierdziłam że wyszłam z dołka i sobie radze