Kitsune
Moderator
Kurde, wzięłam 3 opakowania zobaczymy Tak, obiadek do pracyNiee, pierwsze widzę, a co to obiadek pod spodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde, wzięłam 3 opakowania zobaczymy Tak, obiadek do pracyNiee, pierwsze widzę, a co to obiadek pod spodem
otóż to, niedyspozycja chyba najlepiej, no chyba ze wolisz prosto z mostuMożesz zawsze powiedzieć, że jesteś niedysponowana, żeby nie wdawać się w szczegóły. Jeśli da się dogadać żeby ktoś wyręczył cię w tych ciężkich pracach, albo można je przełożyć na jutro, to nie ryzykuj i zrób tak koniecznie.
dokladnie, tez tak mysle, a ona nie miala nawet teleporady tylko „napisała” a raczej opisała swoją sytuację i pyk L4To raz, a dwa też taki lekarz mógłbyc już na celowniku ZUSu jak tak rozdaje dlugie L4 na teleporadach.
ja lubię naleśniki z biedronki z jabłkiem i pierożki gyoza z warzywami z Lidla mogłabym jeść na zmianęKurde, wzięłam 3 opakowania zobaczymy Tak, obiadek do pracy
Ja, cienkie ja włos i dwa razy dały cień bez ciążyUżywałyście może tych testów? 5zł za 2 sztuki
Ja je kiedyś w tesco widziałam. Mają też prezerwatywyUżywałyście może tych testów? 5zł za 2 sztuki
ja jestem na nie za ślepaUżywałyście może tych testów? 5zł za 2 sztuki
Oby nie tymi konkretnymi dwomaja jeżdżę BMW