Kasienkaol
Fanka BB :)
jakiś konkretny cel? Czy na kawkęo to ząb w ząb idziemy, ja też jutro zdjęcie szwów ) a w środę w kierunku @anyżowa się wybieram
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakiś konkretny cel? Czy na kawkęo to ząb w ząb idziemy, ja też jutro zdjęcie szwów ) a w środę w kierunku @anyżowa się wybieram
słuchaj mogło się przesunąć, patrząc na Twoje owulaki, moim zdaniem owulacja tuż tuż…Robiłam monitoring, ostatni w grudniu, to wtedy był 12 dc, wcześniej w połowie roku 13 dc. Wszystkie objawy owulacyjne też zwykle przypadają na te dni, okres też jest regularny więc myślę, że to może być prawda. Najważniejsze, żeby się nie okazało że przegapiłam owulację.
Mogliby się już nad Tobą zlitować dawać mi tu piękną betę !!! CzekamyJesteście niemożliwie fantastyczne... Dziękuję
bo Ty w UK mieszkasz, tak?Że co?
Aaa takbo Ty w UK mieszkasz, tak?
jakiś konkretny cel? Czy na kawkę
Aaa tak
Gdzie się wybierasz ?
High-five girl!nie, jakieś dwa dni po wyjściu ze szpitala, ale tak dosłownie kilka kropelek, teraz czekam na okres z utęsknieniem marzę żeby już przyszedł… wręcz doczekać się nie mogę zacznę nowy cykl i stary będzie miał przerąbane
Nie pisz o tym głośno i nie wstawiaj zdjęć w tym czasie kontrole lubią się przyczepićDo Londynu, mąż jedzie służbowo, wiec lecę z nim. Musze pokorzystać trochę z tego L4
Ja miałam pobyt szpitalny jednodniowy. Na NFZ. W szpitalu dostałam dobrego leku do żyły i wszystko było ok. Jeszcze wystąpiłam zwolnienia 3 dni chociaż nie było powodu.A ja mam jeszcze pytanie co do HSG, bo chyba jak nie czytałam aż tak o tym, to głowa była zdrowsza Czy jak miałyście robioną drożność, to brałyście przed jakieś leki przeciwbólowe? Bo widzę, że bardzo dużo osób to doradza, aż nie wiem czego się spodziewać.
Czy długo się po tym zostaje w szpitalu, bo niby zabieg 15 minut, a mam zabrać od piżamy, po kapcie i szlafrok ze sobą.
Będę wdzięczna jak się podzielicie swoim doświadczeniem