reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Ja sobie mega posmutnialam, bo tak bardzo, bardzo, bardzo liczyłam na marzec a tu ciul wiedzieć czy w ogóle do końca roku się uda :/
ja z każdym miesiącem mniej wierzę że się udało 😅 coraz bardziej odpuszczam że bez dziecka też można być szczęśliwym. Zastanawiałam się bardzo poważnie nad hodowla kotów, ale mój facet już na naszego jedynaka ma alergię.🤧

ja z każdym miesiącem mniej wierzę że się udało 😅 coraz bardziej odpuszczam że bez dziecka też można być szczęśliwym. Zastanawiałam się bardzo poważnie nad hodowla kotów, ale mój facet już na naszego jedynaka ma alergię.🤧
Ja na chwilę obecną nie wyobrażam sobie, że nie uda mi siw trafić na porodówke. Może coś się zmieniło i I mi się odmieni, wszystko możliwe, ale jakoś ten instynkt i chęć bycia mama wielu przez 15 lat mnie nie puszcza.

Ehhh bety nadal nie ma...

Porównanie testów z godziny 10 i teraz z 16...

Załączniki

• Zdjęcie WhatsApp 2024-03-18 o 16.33.21_52d31f7c.jpg
    Zdjęcie WhatsApp 2024-03-18 o 16.33.21_52d31f7c.jpg
    218,7 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Dziewczyny, żeby zająć czymś głowę. Bo 90% myślenia to tak : od okresu do owu to testy owu plus żeby seks się odbył, potem czy się udało, doszukiwanie się objawowo ciąży/pms, potem maraton testowania, zawód itp.

Zapisałam się właśnie na prawko:D jakby się udało ruszyć, to może wyrobie się na urodziny męża pod koniec czerwca :D
Nie krytykujcie za to, że jestem taka stara, dzieciata i bez prawka :D
Mój luby zrobił prawko jak miał 35 lat, wcześniej nie miał potrzeby. Dostał moje stare auto to poszedł na pewno. Mam koleżanki, które się za to zabrały po 40😉

Do góry