Kitsune
Moderator
Dziękuję Aczkolwiek znowu zauważyłam krew w śluzie, więc myślę że i tak nic z tego nie będzie. Dzisiaj/jutro powinnam dostać okres więc pewnie tak się to skończyBędę czekać z Tobą:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Aczkolwiek znowu zauważyłam krew w śluzie, więc myślę że i tak nic z tego nie będzie. Dzisiaj/jutro powinnam dostać okres więc pewnie tak się to skończyBędę czekać z Tobą:*
Ja dopiero w sobotę. Ale u mnie już raczej wszystko jasneDziękuję Aczkolwiek znowu zauważyłam krew w śluzie, więc myślę że i tak nic z tego nie będzie. Dzisiaj/jutro powinnam dostać okres więc pewnie tak się to skończy
Daj znać,trzymam kciukiDziękuję Aczkolwiek znowu zauważyłam krew w śluzie, więc myślę że i tak nic z tego nie będzie. Dzisiaj/jutro powinnam dostać okres więc pewnie tak się to skończy
ja z każdym miesiącem mniej wierzę że się udało coraz bardziej odpuszczam że bez dziecka też można być szczęśliwym. Zastanawiałam się bardzo poważnie nad hodowla kotów, ale mój facet już na naszego jedynaka ma alergię.Ja sobie mega posmutnialam, bo tak bardzo, bardzo, bardzo liczyłam na marzec a tu ciul wiedzieć czy w ogóle do końca roku się uda :/
Ja na chwilę obecną nie wyobrażam sobie, że nie uda mi siw trafić na porodówke. Może coś się zmieniło i I mi się odmieni, wszystko możliwe, ale jakoś ten instynkt i chęć bycia mama wielu przez 15 lat mnie nie puszcza.ja z każdym miesiącem mniej wierzę że się udało coraz bardziej odpuszczam że bez dziecka też można być szczęśliwym. Zastanawiałam się bardzo poważnie nad hodowla kotów, ale mój facet już na naszego jedynaka ma alergię.
ciemniejeEhhh bety nadal nie ma...
Porównanie testów z godziny 10 i teraz z 16...
Mój luby zrobił prawko jak miał 35 lat, wcześniej nie miał potrzeby. Dostał moje stare auto to poszedł na pewno. Mam koleżanki, które się za to zabrały po 40Dziewczyny, żeby zająć czymś głowę. Bo 90% myślenia to tak : od okresu do owu to testy owu plus żeby seks się odbył, potem czy się udało, doszukiwanie się objawowo ciąży/pms, potem maraton testowania, zawód itp.
Zapisałam się właśnie na prawko jakby się udało ruszyć, to może wyrobie się na urodziny męża pod koniec czerwca
Nie krytykujcie za to, że jestem taka stara, dzieciata i bez prawka