reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Ja po wizycie. Jeśli w tym cyklu się nie uda to jeszcze jeden cykl będzie stymulowany z nadzieją na ciążę i jeśli też nie wyjdzie to czekać nas będzie podejście do inseminacji. Chyba muszę zacząć coś o tym czytać, bo niby nadzieja umiera ostatnia ale jakoś w to, że się uda w tym cyklu lub nastepnym średnio wierze 😪

Dziewczyny, żeby zająć czymś głowę. Bo 90% myślenia to tak : od okresu do owu to testy owu plus żeby seks się odbył, potem czy się udało, doszukiwanie się objawowo ciąży/pms, potem maraton testowania, zawód itp.

Zapisałam się właśnie na prawko:D jakby się udało ruszyć, to może wyrobie się na urodziny męża pod koniec czerwca :D
Nie krytykujcie za to, że jestem taka stara, dzieciata i bez prawka :D
Moja mama robiła na 40 urodziny 😁

Ja po wizycie. Jeśli w tym cyklu się nie uda to jeszcze jeden cykl będzie stymulowany z nadzieją na ciążę i jeśli też nie wyjdzie to czekać nas będzie podejście do inseminacji. Chyba muszę zacząć coś o tym czytać, bo niby nadzieja umiera ostatnia ale jakoś w to, że się uda w tym cyklu lub nastepnym średnio wierze 😪
to jak się czegoś dowiesz ciekawego to daj znać, bo nas tez czeka inseminacja, jak się wszystkie inne problemy uda pozałatwiać.

reklama
Witam Dziewczynki po dlugim weekendzie. U nas w irlandii dlugi bo swieto Patryka a wiec parada, pijanstwo i dzisiaj wolne. Jutro juz do pracy.
Bylam w kinie na super filmie Milosc jak miod, boski film. Widzialyscie?

Wy mi sie tutaj prosze nie zalamywac. Kazda z nas ma swoj czas na zajscie w ciaze. Na kazda przyjdzie czas, trzeba wierzyc i dzialac.

Aksamitka ja mam 37 i nie mam prawka moj maz 41 i to samo, bez auta. Nie wiem czy kiedykolwiek zrobie bo boje sie po 3 wypadkach jako pieszy.

Kitsune gratulacje!!!

Do góry