Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama robiła na 40 urodzinyDziewczyny, żeby zająć czymś głowę. Bo 90% myślenia to tak : od okresu do owu to testy owu plus żeby seks się odbył, potem czy się udało, doszukiwanie się objawowo ciąży/pms, potem maraton testowania, zawód itp.
Zapisałam się właśnie na prawko jakby się udało ruszyć, to może wyrobie się na urodziny męża pod koniec czerwca
Nie krytykujcie za to, że jestem taka stara, dzieciata i bez prawka
nie dziwię się. Trzymam kciukiTak Już na głowę dostaję
ja jestem dobrej myśli, widać kreskę zasłużyłaś wkoncu na normalną, zdrową ciążę.Ehhh bety nadal nie ma...
Porównanie testów z godziny 10 i teraz z 16...
zrzucamy się?Patrzcie, aparat do badania bety z krwi Jak któraś ma wolne 7 tysięcy to proszę bardzo (tu akurat facet wykrywa covida, ale beta działa dokładnie w ten sam sposób)
Bardzo chętnie, tylko potem kasetki do tego kosztują 700 złotych za 25 szt więc już może być ciężko tak co kilka dni kupowaćzrzucamy się?
to jak się czegoś dowiesz ciekawego to daj znać, bo nas tez czeka inseminacja, jak się wszystkie inne problemy uda pozałatwiać.Ja po wizycie. Jeśli w tym cyklu się nie uda to jeszcze jeden cykl będzie stymulowany z nadzieją na ciążę i jeśli też nie wyjdzie to czekać nas będzie podejście do inseminacji. Chyba muszę zacząć coś o tym czytać, bo niby nadzieja umiera ostatnia ale jakoś w to, że się uda w tym cyklu lub nastepnym średnio wierze