Kitsune
Moderator
Tak, biorę już chyba drugi miesiącJa też biorę rano, a acard na wieczór. Startuj od jutra. A acard brałaś w tym cyklu cały czas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, biorę już chyba drugi miesiącJa też biorę rano, a acard na wieczór. Startuj od jutra. A acard brałaś w tym cyklu cały czas?
No i git, teraz już musi być dobrze! 150 czy 75?Tak, biorę już chyba drugi miesiąc
Oby... Ale ja jeszcze w to nie wierzę Niby ciało dawało znaki od kilku dni, ale byłam pewna że sobie wymyślamNo i git, teraz już musi być dobrze! 150 czy 75?
Jednak to nie głowaOby... Ale ja jeszcze w to nie wierzę Niby ciało dawało znaki od kilku dni, ale byłam pewna że sobie wymyślam
75
trzymam kciuki! Idź i nie wracaj tutaj, będę tęsknić ale idź już stąd szczęśliwie na mamusieJest skubana... Nie mogę uwierzyć
a jakie znaki ciało dawało?Oby... Ale ja jeszcze w to nie wierzę Niby ciało dawało znaki od kilku dni, ale byłam pewna że sobie wymyślam
75
Głównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporoa jakie znaki ciało dawało?
spokojnie, do końca marca możesz się z nami jeszcze pokisić albo na listopadowe uderzać!Głównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporo
W ogóle termin wypadałby mi na 1 grudnia... Więc trochę sobie poczekam aż ktoś założy grudniowe mamuśki
a w ogóle który jesteś dc i dpo?Głównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporo
W ogóle termin wypadałby mi na 1 grudnia... Więc trochę sobie poczekam aż ktoś założy grudniowe mamuśki
26dc, teoretycznie 12dpo, ale to tylko według wyliczeń aplikacji. Pik był 13 dni temu a objawy owulacji czułam przez jakieś 3 dni, więc nie wiem dokładnie kiedy byłaa w ogóle który jesteś dc i dpo?