reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

nie, ja powiem szczerze, ze jak dziewczyny zazwyczaj wrzucają testy i wszyscy piszą, ze widać krechę to ja nic nie widzę większość razy. I nie chce dlatego sobie takiej bani rollercoasterowej wrzucać, w której jest biało, ale sobie mysle, ze jednak jest wcześnie na krechę. Wole zatestowac w momencie, kiedy już jakaś krecha być powinna i jak jest biało to przynajmniej wiem, ze raczej już jej nie będzie.
Mam to samo, w ogóle nie widzę tych duszków, bladziochów a co dopiero kresek fabrycznych 😀

reklama
Głównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporo

W ogóle termin wypadałby mi na 1 grudnia... Więc trochę sobie poczekam aż ktoś założy grudniowe mamuśki 🤣🤣
Załóż Ty a my chętnie dołączymy ☺️😊😇💚✊✊

Głównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporo

W ogóle termin wypadałby mi na 1 grudnia... Więc trochę sobie poczekam aż ktoś założy grudniowe mamuśki 🤣🤣
Piękny termin Ci wypada, bo to dzień moich urodzin 😊
Marzyłam urodzić do 30, ale czuję zbliżający się okres więc pewnie nici z tego.
A to znak jakiś i życzę Ci abyś urodziła maluszka w tym dniu ❤️

@Marcela.marcela a Ty co podgladasz i się nic nie odzywasz 🤪?

Hahaha 🤣 wybaczcie ale ostatnie dni jakoś nie miałam weny żeby cokolwiek mądrego napisać, a wczoraj i dzisiaj jeszcze zajęcia na studiach miałam 😴Ale obiecuję mocne postanowienie poprawy!
I oczywiście wielkie gratulacje dla dwukreskowych lasek!!!! ❤️🥰

reklama
Do góry