ugo
Fanka BB :)
Trzon była rano, pytanie czy i kiedy poprawićjak wczoraj peak to od peaku 24/48 h ma być
Owulacja, NA TRZON
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzon była rano, pytanie czy i kiedy poprawićjak wczoraj peak to od peaku 24/48 h ma być
Owulacja, NA TRZON
Jesli nie macie problemu z nasieniem to możesz jeszcze dzisiaj jutro i pojutrzeTrzon była rano, pytanie czy i kiedy poprawić
jutro rano popraw )Dziewczyny wczoraj wieczorem wylapałam pik (to moja pierwsza przygoda z owulkami), dziś rano trzon a teraz bolą chyba jajniki. Kiedy poprawić i czy ma to w ogóle sens?
spokojnie, jak będzie wysoki to przynajmniej będziesz wiedziała, za co trzeba się wziąć. Lepiej wiedzieć i łapać byka za rogi.Ze bedzie wysoki.
Dziewczyny, wczoraj bylam na koncercie Jason Derulo z mezem. Moj chlop uslyszal rozmowe jakis 15 letnich dziewczynek na widok mnie tanczacej " look at this old woman dancing"
No jakas masakra, jak nas nastolatki postrzegaja buuuu
a co Ci najlepiej pomaga na stres? Może spróbuj z technikami oddechowymi? Mi i mojemu mężowi zawsze pomaga.Jejku ja się tak stresuje tą wizytą startową że mam jakieś nerwobóle od rana Do mnie dopiero teraz chyba dotarło że to się będzie działo naprawdę..
Jutro pierwsze testowanko czy sikałaś już?Japiedziele jak mnie pobolewa brzuch dziewczyny… nie lubię takiej niepewności A jeszcze mama do mnie dziwnie wyglądasz oczy masz dziwne
jutro pierwsze, ogólnie czuję się dziwnie, od środy mnie brzuch boli jak na okresJutro pierwsze testowanko czy sikałaś już?
Na dwoje babka wróżyła, jedno i drugie może boleć tak samo no ale jak oczy dziwne to wiadomo, że raczej ciążajutro pierwsze, ogólnie czuję się dziwnie, od środy mnie brzuch boli jak na okres