reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

To prawda, zgadzam sie. Tylko ja bede leciec sama z synem Istanbul- Antalya, wiec dzwiagnie plecakow, wozka, przemieszczanie sie- zeby nie byl za duzy wysilek w razie czego.

Ale teraz tak mysle- co ja sie martwie za wczas, moze zajscie w ciaze nam zajmie kilka miesiecy. A maj juz za chwile.
dokładnie. Najwyżej ostatniej chwili odwołasz. A do tego czasu żyj myślą, ze jedziesz. Do maja dwa cykle są tak naprawdę, wiec to serio bardzo mało.

reklama
Moje kochane po 1.5 roku staran I jednej stracie oto dzisiaj 5 dni przed planowana miesiaczka zatestowalam z ciekawosci poniewaz 13.03 mialam 1 minutowy bol w dole brzucha jak by ktos mi noz wlozyl i ustal do tego uderzenia goraca I uczucie jak by mnie mialo zaraz rozlozyc plus zapchany nos tak nagle. I oto jest pozytywny test 20 mIU z drugiego moczu . Trzymajcie kciuki . Za 4 dni lece do Polski na wielkanoc. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok
Super ❤️❤️❤️ Gratulacje. Oby wszystko się potwierdziło pozytywnie ☺️

Dziewczyny wczoraj wieczorem wylapałam pik (to moja pierwsza przygoda z owulkami), dziś rano trzon a teraz bolą chyba jajniki. Kiedy poprawić i czy ma to w ogóle sens?

To prawda, zgadzam sie. Tylko ja bede leciec sama z synem Istanbul- Antalya, wiec dzwiagnie plecakow, wozka, przemieszczanie sie- zeby nie byl za duzy wysilek w razie czego.

Ale teraz tak mysle- co ja sie martwie za wczas, moze zajscie w ciaze nam zajmie kilka miesiecy. A maj juz za chwile.
Ja teraz bede leciec z dwojka malych dzieci I we wczesniej ciazy. W sierpniu jak bylam w ciazy to odwolalam wakacje I co... w 5 tyg poronilam. Teraz lece w srode . Na wiele rzeczy NIE mamy wplywu co ma sie wydarzyc to sie wydarzy. Powinnas leciec na ten urlop I odpoczac
.

reklama
Super ❤️❤️❤️ Gratulacje. Oby wszystko się potwierdziło pozytywnie ☺️
Dziekuje. Mowilam sie do lekarza na 03.04 w Polsce bo tutaj w UK bede przyjeta dopiero na koniec kwietnia a w polowie maja pierwszy scan. Jak tylko wyladuje pojde zrobic bete, no tutaj wlasnie 5 min temu gp powiedzial mi ze nie robia testow beta HCG tylko sikance 🤦‍♀️

Do góry