Charlotte9
Fanka BB :)
póki sprzątałam było okNo i fantastycznie! Pomogło??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
póki sprzątałam było okNo i fantastycznie! Pomogło??
Czekamy na wyniki️️jutro pierwsze, ogólnie czuję się dziwnie, od środy mnie brzuch boli jak na okres
Wspolczuje kochana bardzo. Rzeczywiscie na pewne rzeczy nie mamy wplywuJa teraz bede leciec z dwojka malych dzieci I we wczesniej ciazy. W sierpniu jak bylam w ciazy to odwolalam wakacje I co... w 5 tyg poronilam. Teraz lece w srode . Na wiele rzeczy NIE mamy wplywu co ma sie wydarzyc to sie wydarzy. Powinnas leciec na ten urlop I odpoczac
.
Takie wlasnie uroki zycia w uk i irlandii to samo. Nie uznaja ciazy ponizej 12 tyg. Przed 12 tyg tylko prywatnie. Mnie mowila w dublinie na wyniki bety 5/6 dni - porypalo ich.Dziekuje. Mowilam sie do lekarza na 03.04 w Polsce bo tutaj w UK bede przyjeta dopiero na koniec kwietnia a w polowie maja pierwszy scan. Jak tylko wyladuje pojde zrobic bete, no tutaj wlasnie 5 min temu gp powiedzial mi ze nie robia testow beta HCG tylko sikance
dziękuję pięknie@amusedxxx powodzenia dziś Kochana! Oby zakończyło się konkretną diagnozą, a najlepiej już w pakiecie z rozwiązaniem problemu
@wiolaho wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Myślicie że wgl mam szanse na naturalną ciążę?Dziewczyny mam wynik amh powtorzenego.
Wynik 0.40
Jest wogule możliwe.
Jak w czerwcu miałam 0.83