reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Miał być ślub, a przez teściów chyba nie będzie nic 🥲 miało być kameralnie rodzice, rodzeństwo i chrzestni a teraz teściowa płacze że matka chrzestna mojego niemęża powiedziała że nie przyjdzie jeśli nie zaprosimy jej córek, a ja mam ich tak gdzieś… a że to jedyna siostra teścia to zadymę robią…. Serio… nie dziwię się że tyle osób żyje bez ślubu. Ale mój chłop musi robić jak rodzice chcą …. Eh…
Moja teściowa zaprosiła za naszymi plecami swoją rodzinę 🙈i poinformowała nas, po fakcie, że czekają na oficjalne zaproszenie.

Piszę to już chyba 4 raz, bo za każdym razem jak już chciałam Wam wysłać to usuwałam bo w końcu dzień moich urodzin i nie chce Wam zarzucać moimi smutami, ale jednak wiem że mnie zrozumiecie..
Czekając aż narzeczony wróci do domu z pracy przeglądałam sobie insta i tiktoka, natrafiłam na 5 postów / filmików pod rząd o tematyce poronień. Zaczęłam sobie rozmyślać i przepadłam.. sprawdziłam, że dzisiaj byłabym w 15 tygodniu. Na co dzień jakoś się tak o tym nie myśli, nie analizuje, ale teraz łzy płyną jak szalone.
Ehh, no nic.. Pewnie sobie popłaczę w samotności i wszystko wróci do „normalności”. Trzeba myśleć pozytywnie, przecież każdą z Nas to szczęście wreszcie spotka 👶🏻
ja też tak mam 🥺 Mój synek miałby już 3 latka 🥺

Mąż dostał wyniki… niestety morfologia nie drgnęła i nadal 0% … jutro ma konsultacje w klinice jakie zalecenia dalej. Czy którejś z Was partner miał słabe wyniki i w cudowny sposób je poprawił?:( nie ukrywam że mnie ta informacja przygnębiła ☹️
a reszta parametrów? Bo morfologia to jedno, a jak z objętością i koncentracją?

Widać ?

Załączniki

• IMG_8822.jpeg
    IMG_8822.jpeg
    39,5 KB · Wyświetleń: 119
  • IMG_8823.jpeg
    IMG_8823.jpeg
    46,1 KB · Wyświetleń: 117
reklama
U mnie okres nadchodzi wielkimi krokami, coś poszło chyba nie tak 😂bo ma być w sobotę a ja czuję, że będzie jutro 😂

Do góry