Aksamitka28
Fanka BB :)
No to mocno trzymamy kciukiStymulacja już bliżej końca, jutro przedostatni zastrzyk a w piątek ostatni, w niedzielę na usg,zobaczymy co tam urosło, dziękuję, że pytasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mocno trzymamy kciukiStymulacja już bliżej końca, jutro przedostatni zastrzyk a w piątek ostatni, w niedzielę na usg,zobaczymy co tam urosło, dziękuję, że pytasz
A badalas się w kierunku trombofilii?Zobaczymy ...nie nastawiam się bo u mnie zawsze wszystko wygląda idealnie.....do implantacji, do ciąży...do wszystkiego wyniki piękne, hormony super...
Przyznam Wam, że jak myślę o ogarnianiu teraz nadżerki.... zobaczymy jak wyjdzie cytologia, później ewentualne umówienie na mrożenie, terminy, po mrożeniu , przerwie w staraniach...to trochę mi skrzydła opadają. Przed pierwszym dzieckiem te okresy przerwy były spoko ...chodziłam do pracy, życie szło. Teraz jestem na takim hmmm..... Postoju i nie mogę go ciągnąć w nieskończoność
Pai hetero, MTHFR hetero biorę acard 75 na wieczórA badalas się w kierunku trombofilii?
O kurcze ale ten czas leci, wydawało mi się że dopiero co zaczęłaś a jak się czujesz? Hormony szaleją czy bez zmian?Stymulacja już bliżej końca, jutro przedostatni zastrzyk a w piątek ostatni, w niedzielę na usg,zobaczymy co tam urosło, dziękuję, że pytasz
Witaminy to ja biorę w ilościach hurtowychA suplementujesz jakieś witaminy czy coś? Czy wogóle są takie które zwiększą ilość?
Mój mąż nie jest idealnie, ale jest o mega lepiej jak było. Najgorzej było z ruchem (postepowy był 8%, teraz 50%). Na ten moment ma parametry, które wedlug lekarza pozwalają na naturalną ciążę. Jeszcze to nie nastapilo, bo ja mam swoje problemy, ale licze ze tak sie stanie. Leczenie nie było proste, bo mąż jest cukrzykiem. Pomogła zmiana lekow na cukrzycę, zmiana odżywiania, która od razu poprawiła cholesterol, więcej ruchu, dużo czarnuszki, orzechy brazylijskie (podobno działają na morfologie mąż poprawił z 1 na 3%), do tego oczywiście suplementy. Bierze ich sporo, sama mu codziennie dozuje, ale nie marudzi, tylko grzecznie je. Wszystkie osobno, nie bierze żadnego suplementu, które zbiera wszystko w jednym. Podstawa to wit C, D, E, kwas foliowy, l-karnityna, Acetyl L-karnityny, koenzym q10, cynk, magnez, teraz dołożyliśmy od 3 miesięcy reseweratrol. Proces poprawy trwa od czerwca 2023. Pierwsze większe efekty zostały zauważone w grudniu 2023, czyli po pół rokuMąż dostał wyniki… niestety morfologia nie drgnęła i nadal 0% … jutro ma konsultacje w klinice jakie zalecenia dalej. Czy którejś z Was partner miał słabe wyniki i w cudowny sposób je poprawił? nie ukrywam że mnie ta informacja przygnębiła
Jakie dawki tych supli Ci lekarz zalecił?Witaminy to ja biorę w ilościach hurtowych
czy jest coś co zwiększa ilość nie mam pojęcia, ale słyszałam, że w zależności od cyklu może się troszkę różnić.
Mam zalecone na poprawienie jakości jajeczek l-karnityne, koenzym Q10 i wit d3.
DziękujęNo to mocno trzymamy kciuki