reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Ja jak to ja oczywiście od razu nie wyrzuciłam tego testu i po czasie trochę nabrał koloru (wiem to się nie liczy ale ciekawość zrobiła swoje), jednak kreska straszne anorektyczna. Zobaczymy jutro, oby powitał mnie piękny róż drugiej kreski 🙏
Ty nam tu nie opisuj tylko fotkę wrzuć, u mnie ciąża zaczeła od igiełki, ktora nabrała koloru po kilku godzinach i dopiero po wyschnięciu testu była widoczna także✊✊

reklama
U mnie dziś jest ledwo widzialna kreska, niestety nie jest mocniejsza niż wczoraj. Wiadomo jakie mam myśli...
Tylko beta prawdę mi powie
ona jest różowa, moja kreska 3 bite dni była choojocieniem i nie ciemniała… tak jak u królowej kresek była widoczna po wyschnięciu…. Teraz ma 5 lat:) lec na betke

U mnie dziś jest ledwo widzialna kreska, niestety nie jest mocniejsza niż wczoraj. Wiadomo jakie mam myśli...
Tylko beta prawdę mi powie
Piękna różowiutka, czekamy na wyniki bety! 🤞🤞

Ja dzisiaj zaczęłam maraton sikania (6/7dpo) i niestety tak jak się można spodziewać biało. A Ty @Aksamitka28 już zaczęłaś? 😁😁

reklama
@K1991 "U mnie dziś jest ledwo widzialna kreska, niestety nie jest mocniejsza niż wczoraj. Wiadomo jakie mam myśli...
Tylko beta prawdę mi powie"

Hah, a mówiłam, że nie ma co planować zakupu testów na przyszły cykl 8-)8-)

Do góry