reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
raczej trzeba po ustąpieniu plamienia. Ginekolog Ci powie :)
Jutro mogą ustąpić, ale czytałam, że cytologia może odbyć się dopiero po 2 dniach od zakończenia miesiączki. I się zastanawiałam, czy to prawda.

Szkoda, bo na wizytę umawiałam się już dawno, głównie pod kątem wykonania cytologii, ale przez progesteron, ktory wydłuża mi cykle, nie mogę się wbić w odpowiedni czas.

U mnie dzisiaj też owulka w toku, czuje dzisiaj jajnik. Miałam iść jutro na potwierdzenie ile pęcherzyków pękło, bo podobnej wielkości były dwa, a trzeci trochę mniejszy ale chyba zaczęłam już do powrotu mojej ginekolog za tydzien. Powinnam się cieszyć ale w ten weekend dojechały mnie przeżycia u rodziny męża w związku z porodem kuzynki. O ile sobotę i piątek zniosłam jakoś tą radość, bo nie oglądałam zdjęć i starałam się wychodzić i unikać słuchania jak zaczynał się ten temat. Tak dziś jak się pozostała rodzina zjechała i zaczęli opowiadać, pokazywać zdjęcia swojej wnuczki i reszta zaczęła rozmawiać o ciuszkach jakie przekaże to już mnie rozwaliło w połowie jedzenie rosołu i kotleta miałam ochotę wyparować.

Kiedyś już pisałam, że biopsja działa bardzo stymulująco na jajniki. Zdecydowanie zrobiłabym drożność i popróbowała jeszcze naturalnie. Moja przyjaciółka po 6 nieudanych transferach szybko zaszła w naturalną ciążę, a kilka miesięcy po porodzie zaliczyła totalną wpadkę-niespodziankę i teraz ma cudowną parkę. Lekarze jej mówili, że jakość jej komórek nie daje szans na ciążę. i co? I guzior! Warto próbować dalej. Jak jeszcze rezerwa jakaś jest i do menopauzy daleko, walczyć. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i za te komóreczki co jeszcze walczą też 😘
Takie historie dają jakas nadziej
Dzięki kochana.
Biopsja , to masz na myśli ostrzykiwanie jajnikow?
Z tą biopsją to coś faktycznie jest na rzeczy bo ja w cyklu po niej zaszłam właśnie w ciążę. Co prawda skończyło się na biochemicznej ale wciąż
To jest ostrzykiwanie hialuronianem czy osoczem ?

Masz jakieś miejsca do polecenia ?

Ostatnia edycja:
Ja jak to ja oczywiście od razu nie wyrzuciłam tego testu i po czasie trochę nabrał koloru (wiem to się nie liczy ale ciekawość zrobiła swoje), jednak kreska straszne anorektyczna. Zobaczymy jutro, oby powitał mnie piękny róż drugiej kreski 🙏
Trzymam kciuki za kreseczkę 🤞😍

Takie historie dają jakas nadziej
Dzięki kochana.
Biopsja , to masz na myśli ostrzykiwanie jajnikow?

To jest ostrzykiwanie hialuronianem czy osoczem ?

Masz jakieś miejsca do polecenia ?
Mi chodziło o zwykłą biopsję endometrium. Ostrzykiwanie kwasem hialuronowym lub osoczem to chyba mezoterapia, a jej nie miałam robionej

reklama
U mnie dziś jest ledwo widzialna kreska, niestety nie jest mocniejsza niż wczoraj. Wiadomo jakie mam myśli...
Tylko beta prawdę mi powie

Załączniki

• IMG_20240311_074312.jpg
    IMG_20240311_074312.jpg
    831 KB · Wyświetleń: 237
Do góry