reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Doczytam sobie o tym jeszcze i zapytam swojego lekarza jak u niego będę. Moja mama ma zalecone comiesięczne badanie wskaźnika INR, bo bierze acenocumarol na rozrzedzenie krwi, bada to żeby lekarz co miesiąc mógł aktualizować jej dawkę leku.
A to ,że oprócz Pai 1, mam czynnik V Leiden w jakiś sposób może jednak potwierdzić, że u mnie raczej występuje nadkrzepliwość?
Tak, mutacja V leiden to typowa mutacja odpowiadająca już za nadkrzepliwość.

reklama
1000039462.jpg

Hej,

Nie wiem, raczej źle.
Źle psychicznie.
Fizycznie ok, znowu koksuje 1x clexane
I tu jest ok mimo siniakow na brzuchu.
A jesli chodzi zarodki to tak sobie, z tych 4,. zostaly 2 które się rozwijają, jakotako 1 jest obserwowany, a 1 odpadl na starcie.
Plan był taki , że w 3 dobie czyli dziś miały być mrozone - ale nie kwalifikowały się, jakieś leniwce :(
Teraz czekamy do 5 doby.
Modlę się żeby pączkowały i dały się mrozić.
Tule mocno bo musi być Ci bardzo ciężko 👐🏻❤️ oby się udało ✊🏻🙏🏻

reklama
Do góry