reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

hej ja od wczoraj w szpitalu. Dzisiaj zabieg…. Zaraz idę się kąpać ich specjalną gąbeczką:) a Ty!:)
ja już wykąpana, ubrana w ciuszek operacyjny, pierwsza w kolejce do cięcia o 8 :)) powodzenia kochana 😘😘

Załączniki

• 005DFA8B-A34D-4052-801F-74780DC04F30.jpeg
    005DFA8B-A34D-4052-801F-74780DC04F30.jpeg
    7,1 KB · Wyświetleń: 145
reklama
już nie jestem przeziębiona, dziś już się git czuje. Nie powiedziałam im, ze byłam przeziębiona, ale zrobili mi masę badań ekg, rtg, z krwi, badanie osuchowe i tak dalej, więc mam nadzieję, że będzie okej. Wiem, ze nie jest to 100% mądre co robię, ale serio ja już bym nie zniosła kolejnego czekania. Chyba staraczki jedynie będą to w stanie skumaćz
Powodzenia 🤞

reklama
Do góry