reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Doczytam sobie o tym jeszcze i zapytam swojego lekarza jak u niego będę. Moja mama ma zalecone comiesięczne badanie wskaźnika INR, bo bierze acenocumarol na rozrzedzenie krwi, bada to żeby lekarz co miesiąc mógł aktualizować jej dawkę leku.
A to ,że oprócz Pai 1, mam czynnik V Leiden w jakiś sposób może jednak potwierdzić, że u mnie raczej występuje nadkrzepliwość?
Tak, mutacja V leiden to typowa mutacja odpowiadająca już za nadkrzepliwość.

reklama
1000039462.jpg

Hej,

Nie wiem, raczej źle.
Źle psychicznie.
Fizycznie ok, znowu koksuje 1x clexane
I tu jest ok mimo siniakow na brzuchu.
A jesli chodzi zarodki to tak sobie, z tych 4,. zostaly 2 które się rozwijają, jakotako 1 jest obserwowany, a 1 odpadl na starcie.
Plan był taki , że w 3 dobie czyli dziś miały być mrozone - ale nie kwalifikowały się, jakieś leniwce :(
Teraz czekamy do 5 doby.
Modlę się żeby pączkowały i dały się mrozić.
Tule mocno bo musi być Ci bardzo ciężko 👐🏻❤️ oby się udało ✊🏻🙏🏻

reklama
Do góry