koko.sanka
Fanka BB :)
Ah, to tutaj nie pomogę, bo u mnie jest tego więcejTak, ale mi chodzi czy ktoś na samą mutację PAI, bez innych badań dostał od ginekologa leki przeciwzakrzepowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah, to tutaj nie pomogę, bo u mnie jest tego więcejTak, ale mi chodzi czy ktoś na samą mutację PAI, bez innych badań dostał od ginekologa leki przeciwzakrzepowe.
SuperDziewczyny, AMH 2,09 ng/ml? Dobrze czy źle? Niby w normach, ale wiemy jakie te normy czasami są nieadekwatne (TSH dla kobiety w wieku rozrodczym o ta sama norma co dla 70latki np.),
Ofkors że sikałam widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek Na beta w poniedziałek dopiero.@Haynee86 sikałaś coś może jeszcze albo udało się zrobić betę?
Dziewczyny, AMH 2,09 ng/ml? Dobrze czy źle? Niby w normach, ale wiemy jakie te normy czasami są nieadekwatne (TSH dla kobiety w wieku rozrodczym o ta sama norma co dla 70latki np.),
Śliczna kreseczkaOfkors że sikałam widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek Na beta w poniedziałek dopiero.Zobacz załącznik 1616302
Może jeszcze pojawi się z zaskoczenia!Śliczna kreseczka
U mnie coś się poprzesuwało chyba przez te plamienia (a może stres?) i owulaki w ogóle nie chcą ciemnieć. Jutro/pojutrze powinnam mieć owulkę ale chyba nic z tego. Zresztą i tak na seksy nie ma czasu, w tym cyklu było tylko raz w ostatni dzień okresu jak do tej pory
Super widok z rana!!! Gratulacje!!Ofkors że sikałam widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek Na beta w poniedziałek dopiero.
Widzę duszka okruszka! Powtórz koniecznieLaski potrzebuje Waszego oka! Zrobiłam na śpiocha, spojrzałam i mówię negatyw. Chciałam wyrzucić, ale tknęło mnie żeby iść do okna. Dla mnie coś tak prześwituje, ale to już chyba po czasie było, zanim wyszłam z łazienki. Co mówicie?