reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziewczyny, AMH 2,09 ng/ml? Dobrze czy źle? Niby w normach, ale wiemy jakie te normy czasami są nieadekwatne (TSH dla kobiety w wieku rozrodczym o ta sama norma co dla 70latki np.),

@Haynee86 sikałaś coś może jeszcze albo udało się zrobić betę? 🥰
Ofkors że sikałam 😅 widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek 😂 Na beta w poniedziałek dopiero.
1000011330.jpg

Ofkors że sikałam 😅 widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek 😂 Na beta w poniedziałek dopiero.Zobacz załącznik 1616302
Śliczna kreseczka 🥹🥹

U mnie coś się poprzesuwało chyba przez te plamienia (a może stres?) i owulaki w ogóle nie chcą ciemnieć. Jutro/pojutrze powinnam mieć owulkę ale chyba nic z tego. Zresztą i tak na seksy nie ma czasu, w tym cyklu było tylko raz w ostatni dzień okresu jak do tej pory 😒😒

Śliczna kreseczka 🥹🥹

U mnie coś się poprzesuwało chyba przez te plamienia (a może stres?) i owulaki w ogóle nie chcą ciemnieć. Jutro/pojutrze powinnam mieć owulkę ale chyba nic z tego. Zresztą i tak na seksy nie ma czasu, w tym cyklu było tylko raz w ostatni dzień okresu jak do tej pory 😒😒
Może jeszcze pojawi się z zaskoczenia! 🤞❤️

Laski potrzebuje Waszego oka! Zrobiłam na śpiocha, spojrzałam i mówię negatyw. Chciałam wyrzucić, ale tknęło mnie żeby iść do okna. Dla mnie coś tak prześwituje, ale to już chyba po czasie było, zanim wyszłam z łazienki. Co mówicie?

Załączniki

• 424c9c9c-b14e-41fd-b3f2-f2c34a5b4a45.jpeg
    424c9c9c-b14e-41fd-b3f2-f2c34a5b4a45.jpeg
    37,1 KB · Wyświetleń: 256
  • 0fa0ffa2-7087-4e3d-b2fc-708fff8f6ade.jpeg
    0fa0ffa2-7087-4e3d-b2fc-708fff8f6ade.jpeg
    43,6 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Do góry