anyżowa
Fanka BB :)
Pięknie widać, beta to fotmalnośćOfkors że sikałam widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek Na beta w poniedziałek dopiero.Zobacz załącznik 1616302
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie widać, beta to fotmalnośćOfkors że sikałam widzę że po lutym wyposzczone jesteście odnośnie kresek Na beta w poniedziałek dopiero.Zobacz załącznik 1616302
mi nikt nic dodatkowego nie zlecił, a byłam u trzech lekarzy z tym.Tak, ale mi chodzi czy ktoś na samą mutację PAI, bez innych badań dostał od ginekologa leki przeciwzakrzepowe.
Z tymi testami robionymi na śpiocha tak jest Taki widok + Twoją intuicja= to się właśnie zaczyna powtórz jeszcze dzisiaj koniecznie test coś jest na rzeczyLaski potrzebuje Waszego oka! Zrobiłam na śpiocha, spojrzałam i mówię negatyw. Chciałam wyrzucić, ale tknęło mnie żeby iść do okna. Dla mnie coś tak prześwituje, ale to już chyba po czasie było, zanim wyszłam z łazienki. Co mówicie?
coś tam jest! Czekamy na kolejny!Laski potrzebuje Waszego oka! Zrobiłam na śpiocha, spojrzałam i mówię negatyw. Chciałam wyrzucić, ale tknęło mnie żeby iść do okna. Dla mnie coś tak prześwituje, ale to już chyba po czasie było, zanim wyszłam z łazienki. Co mówicie?