Charlotte9
Fanka BB :)
"A ja dziś Paniom życzę, żeby przestało się Wam śnić, a zaczęło przytrafiać" - Sigmund Freud.
Kocham ten cytat
Kocham ten cytat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz chcial się chlop.przymilic, ale ja do lekarza i odmówiłam;/ ale powiedziałam, że mam wieczor zaklepany zobaczymy co gin powie xdNo ja bym już się brała za robotę co by do piku już armia plemników czekała na Twoje jajeczko
Zależy kto ma jakie sny moje lepiej żeby się nie przytrafiły"A ja dziś Paniom życzę, żeby przestało się Wam śnić, a zaczęło przytrafiać" - Sigmund Freud.
Kocham ten cytat
Ja oglądałam kilka streszczeń tej książki na YouTubeZnacie? Czytała któraś? Warto kupić?
Ha, ha… Nie trzeba się w kreski wpatrywać Jak tak moźna?!? Gratulacje!!!!
Nie, ja wolę kruchutkieCiągutiki?
Właśnie !!! Gdzie te cienie ? Prawdziwe takie !!! Gdzie te cienie, gdzieeeee????Ha, ha… Nie trzeba się w kreski wpatrywać Jak tak moźna?!? Gratulacje!!!!
DziekujeGratulacje Sylwia nie wyobrażam sobie czekać do 12 tyg dobrze, że masz opcję iść wcześniej prywatnie. Trzymam kciuki
Szybko wracaj do zdrówkaDziewczyny daje znać, ze wszystko git! Wylało mi się trochę żółci do brzucha, wiec operacja się wydłużyła, ale już wszystko w porządku. Wiadomości nadrobię i wzelkie zapisy wpisze później, bo teraz ledwo żyje