reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

@fckathy poproszę o zapisanie na 15.03 🥰 jutro się dowiem na wizycie co z tym moim polipem i jak sytuacja z pęcherzykami po stymulacji clo (w poniedziałek miałam jeden 19mm i dwa małe na niecałe 10mm).

Dziewczyny myślę, że w tym miesiącu to natrzaskamy brzuszków jak nic 🍀🤞🏻Trzymam mocno kciuki za wszystkie testujące i za ławeczkę ❤️❤️❤️

P.S hymn jest super 😁
tez mam taka nadzieje, a na kwietniowe kreski uda się tylko ławka rezerwowych 😄

reklama
tez tak macie, ze nic wam sie nie chce robic i tylko czekacie na test ? ja tak mam- nie moge pracowac , bo tylko mysle o tescie. wiem chore- probuje sie wylaczyc ale ciezko !!

A ja nigdy nie sikam na test. 😆 W ciągu pół roku za sikałam dwa, a to tylko dlatego, że małpa coś odwalała z długościa cyklu. 🤦

reklama
Kiedy zaczynacie testowac? w dzien @ czy juz wczesniej zaczynacie? kusilo mnie zeby kupic testy juz ale powstrzymalam sie bo tylko kasa wyrzucona w bloto
7-8dpo zaczynam maraton ;P Najwcześniej 9dpo zobaczyłam cień cienia

Dziewczyny, okres skończył mi się 3-4 dni temu. Od wczoraj mam w śluzie małe ilości krwi. Powinnam się tym niepokoić? Nigdy wcześniej tak nie było

Do góry