sylwiadublin
Zaangażowana w BB
a ile ma Twoj cykl? 27?ja się zapisałam 10 dpo, 23dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile ma Twoj cykl? 27?ja się zapisałam 10 dpo, 23dc
Moj maly cud (syn) ma tez urodziny 3.033.03 urodzinki a 9tego w imieninki nie proszony gość
27-28, owulacja 13-15 dca ile ma Twoj cykl? 27?
Ja zapisuje się na 10, ale zaczynam najpóźniej w 8, a kończę dopiero gdy przychodzi @Kiedy zaczynacie testowac? w dzien @ czy juz wczesniej zaczynacie? kusilo mnie zeby kupic testy juz ale powstrzymalam sie bo tylko kasa wyrzucona w bloto
Niepisana zasada forumowa jest taka, ze jak były seksy to szansa na ciąże jest i zapisujemy się na testowankoCześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa. Trafiłam na forum przypadkiem gdzieś w połowie lutego, z ciekawości przeczytałam całe styczniowe kreski, potem nadrobiłam lutowe i w końcu postanowiłam do Was dołączyć w marcu
Teoretycznie staramy się o pierwszą ciążę od ok. 2 lat, ale w praktyce wychodzi bardziej, że od listopada, czyli 4 cykl. Wcześniej to było raczej na zasadzie „jak się uda, to super”, bez monitoringu, pomiarów, testów itp. W międzyczasie okazało się, że mam polipa endometrium, który udało się usunąć z początkiem października (kilka dni przed rocznicą ślubu, więc ze świętowania nici ) i po miesiącu dostaliśmy znowu zielone światło. Teraz w lutym udało mi się w końcu wysłać męża na badanie nasienia, sama powtórzyłam profilaktycznie podstawowe (na razie) badania z krwi i 5.03 będziemy konsultować wyniki z moim lekarzem.
Na razie @fckathy poproszę o zapisanie na ławeczkę, bo coś nie mam dobrego przeczucia w tym cyklu (jest inaczej, ale właśnie w drugą stronę - jakbym miała cykl bezowulacyjny), więc nie wiem czy testowanie ma sens. Najwyżej poproszę o przepisanie
Skoro tak, to się dostosuję i poproszę na 11.03, ale naprawdę nie sądzę, żeby coś z tego wyszłoNiepisana zasada forumowa jest taka, ze jak były seksy to szansa na ciąże jest i zapisujemy się na testowanko