reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Cześć Dziewczyny! 🤗

Jestem tu nowa. Trafiłam na forum przypadkiem gdzieś w połowie lutego, z ciekawości przeczytałam całe styczniowe kreski, potem nadrobiłam lutowe i w końcu postanowiłam do Was dołączyć w marcu 😊

Teoretycznie staramy się o pierwszą ciążę od ok. 2 lat, ale w praktyce wychodzi bardziej, że od listopada, czyli 4 cykl. Wcześniej to było raczej na zasadzie „jak się uda, to super”, bez monitoringu, pomiarów, testów itp. W międzyczasie okazało się, że mam polipa endometrium, który udało się usunąć z początkiem października (kilka dni przed rocznicą ślubu, więc ze świętowania nici 🥴) i po miesiącu dostaliśmy znowu zielone światło. Teraz w lutym udało mi się w końcu wysłać męża na badanie nasienia, sama powtórzyłam profilaktycznie podstawowe (na razie) badania z krwi i 5.03 będziemy konsultować wyniki z moim lekarzem.

Na razie @fckathy poproszę o zapisanie na ławeczkę, bo coś nie mam dobrego przeczucia w tym cyklu (jest inaczej, ale właśnie w drugą stronę - jakbym miała cykl bezowulacyjny), więc nie wiem czy testowanie ma sens. Najwyżej poproszę o przepisanie 😉

Cześć Dziewczyny! 🤗

Jestem tu nowa. Trafiłam na forum przypadkiem gdzieś w połowie lutego, z ciekawości przeczytałam całe styczniowe kreski, potem nadrobiłam lutowe i w końcu postanowiłam do Was dołączyć w marcu 😊

Teoretycznie staramy się o pierwszą ciążę od ok. 2 lat, ale w praktyce wychodzi bardziej, że od listopada, czyli 4 cykl. Wcześniej to było raczej na zasadzie „jak się uda, to super”, bez monitoringu, pomiarów, testów itp. W międzyczasie okazało się, że mam polipa endometrium, który udało się usunąć z początkiem października (kilka dni przed rocznicą ślubu, więc ze świętowania nici 🥴) i po miesiącu dostaliśmy znowu zielone światło. Teraz w lutym udało mi się w końcu wysłać męża na badanie nasienia, sama powtórzyłam profilaktycznie podstawowe (na razie) badania z krwi i 5.03 będziemy konsultować wyniki z moim lekarzem.

Na razie @fckathy poproszę o zapisanie na ławeczkę, bo coś nie mam dobrego przeczucia w tym cyklu (jest inaczej, ale właśnie w drugą stronę - jakbym miała cykl bezowulacyjny), więc nie wiem czy testowanie ma sens. Najwyżej poproszę o przepisanie 😉
Niepisana zasada forumowa jest taka, ze jak były seksy to szansa na ciąże jest i zapisujemy się na testowanko 😁😁

reklama
Do góry