Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak narazie testujemy razemSkąd wy bierzecie te pomysły na nagłówki? Ja poproszę 24 marca, najwyżej zmienię bo nie wiem kiedy owu.
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnieJa poproszę ławkę, 14.03 laparoskopia a co za tym idzie, już nie ma nadziei na ciąże przed trzydziestka
A ja trzymam kciuki za Ciebie żebyś sama dla siebie w prezencie na trzydziestkę zobaczyła dwie kreski na teście u mnie urodziny 10.04, przy dobrych wiatrach będę wtedy w okolicach owulacji to ja co najwyżej będę miała urodzinowe kopulacje xDTrzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie
To idealne wejście w klub hot 30tek!A ja trzymam kciuki za Ciebie żebyś sama dla siebie w prezencie na trzydziestkę zobaczyła dwie kreski na teście u mnie urodziny 10.04, przy dobrych wiatrach będę wtedy w okolicach owulacji to ja co najwyżej będę miała urodzinowe kopulacje xD
Gratulacje. My też będziemy trzymać kciuki za pięknych 9 miesięcyDzien dobry. Życzę wszystkim 2 kresek Będę was podglądać i trzymać kciuki.