reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Hej dziewczyny! ❤️ czy któraś z Was mogłaby proszę powiedzieć mi coś na temat moich temperatur? Zaczęłam mierzyć od 16dc a owulka była 15dc.
Dopiero od tego cyklu zaprzyjaźniłam się z termometrem i nie wiem jak to analizować 🤔
temperaturę należy zacząć mierzyć po okresie wtedy widać tendencje niższych temperatur i skok po owulacji, jeśli mierzyłaś tylko po owulacji to nic to nie da

reklama
Ja już po histeroskopi diagnostycznej z biopsja w znieczuleniu miejscowym. Nie było tak źle jak myślalam, niepotrzebnie się stresowałam :) czekam na wypis i do domku leżeć pod kołdrę :)
yay! Super! I coś już tam wiesz, czy coś wyszło z histeroskopii? Robilas prywatnie?

yay! Super! I coś już tam wiesz, czy coś wyszło z histeroskopii? Robilas prywatnie?
Robiłam na NFZ. Na biopsję oczekiwanie koło 3 tygodni. Czekam na opis dokładny przy wypisie, bo słuchałam jednym uchem i patrzyłam jednym okiem na obraz 🤡 Z tego co słyszałam to brak polipów i mięśniaków, jajowody drożne, ale wspomniała o adenomiozie i pytała czy mam endometriozę (nie diagnozowałam się pod tym kątem). Więc zobaczymy… oby nie było adenomiozy bo to straszna podobno 💩

Hej dziewczyny! ❤️ czy któraś z Was mogłaby proszę powiedzieć mi coś na temat moich temperatur? Zaczęłam mierzyć od 16dc a owulka była 15dc.
Dopiero od tego cyklu zaprzyjaźniłam się z termometrem i nie wiem jak to analizować 🤔
Puki co za krótko mierzysz, trzeba zaczynać zaraz po okresie.
Screenshot_20240305-095840.png

Robiłam na NFZ. Na biopsję oczekiwanie koło 3 tygodni. Czekam na opis dokładny przy wypisie, bo słuchałam jednym uchem i patrzyłam jednym okiem na obraz 🤡 Z tego co słyszałam to brak polipów i mięśniaków, jajowody drożne, ale wspomniała o adenomiozie i pytała czy mam endometriozę (nie diagnozowałam się pod tym kątem). Więc zobaczymy… oby nie było adenomiozy bo to straszna podobno 💩
okej świetnie! Gratuluję!!! Ja właśnie wczoraj odebrałam wynik swojej biopsji, równo po dwóch tygodniach od pobrania. Może u Ciebie tez szybciej będzie. Czyli badanie drożności mogą tez przeprowadzić podczas histeroskopii?

reklama
Do góry