reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Hej dziewczyny! ❤️ czy któraś z Was mogłaby proszę powiedzieć mi coś na temat moich temperatur? Zaczęłam mierzyć od 16dc a owulka była 15dc.
Dopiero od tego cyklu zaprzyjaźniłam się z termometrem i nie wiem jak to analizować 🤔
temperaturę należy zacząć mierzyć po okresie wtedy widać tendencje niższych temperatur i skok po owulacji, jeśli mierzyłaś tylko po owulacji to nic to nie da

reklama
Ja już po histeroskopi diagnostycznej z biopsja w znieczuleniu miejscowym. Nie było tak źle jak myślalam, niepotrzebnie się stresowałam :) czekam na wypis i do domku leżeć pod kołdrę :)
yay! Super! I coś już tam wiesz, czy coś wyszło z histeroskopii? Robilas prywatnie?

yay! Super! I coś już tam wiesz, czy coś wyszło z histeroskopii? Robilas prywatnie?
Robiłam na NFZ. Na biopsję oczekiwanie koło 3 tygodni. Czekam na opis dokładny przy wypisie, bo słuchałam jednym uchem i patrzyłam jednym okiem na obraz 🤡 Z tego co słyszałam to brak polipów i mięśniaków, jajowody drożne, ale wspomniała o adenomiozie i pytała czy mam endometriozę (nie diagnozowałam się pod tym kątem). Więc zobaczymy… oby nie było adenomiozy bo to straszna podobno 💩

Hej dziewczyny! ❤️ czy któraś z Was mogłaby proszę powiedzieć mi coś na temat moich temperatur? Zaczęłam mierzyć od 16dc a owulka była 15dc.
Dopiero od tego cyklu zaprzyjaźniłam się z termometrem i nie wiem jak to analizować 🤔
Puki co za krótko mierzysz, trzeba zaczynać zaraz po okresie.
Screenshot_20240305-095840.png

Robiłam na NFZ. Na biopsję oczekiwanie koło 3 tygodni. Czekam na opis dokładny przy wypisie, bo słuchałam jednym uchem i patrzyłam jednym okiem na obraz 🤡 Z tego co słyszałam to brak polipów i mięśniaków, jajowody drożne, ale wspomniała o adenomiozie i pytała czy mam endometriozę (nie diagnozowałam się pod tym kątem). Więc zobaczymy… oby nie było adenomiozy bo to straszna podobno 💩
okej świetnie! Gratuluję!!! Ja właśnie wczoraj odebrałam wynik swojej biopsji, równo po dwóch tygodniach od pobrania. Może u Ciebie tez szybciej będzie. Czyli badanie drożności mogą tez przeprowadzić podczas histeroskopii?

reklama
Do góry