Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super :* będziesz robiła przyrost za dwa dni? dobrej nocki :*Już mam!
Tak zrobię, bo chcę mieć na chwilę spokojniejszą głowę Mam nadzieję, że jutro na teleporadzie uda się wyżebrać skierowanie na betęSuper :* będziesz robiła przyrost za dwa dni? dobrej nocki :*
gratulacjeJuż mam!
A mieszkasz w Polsce? Przepraszam gdzieś mi umknęło. Życzę bardzo dużego przyrostu i już teraz gratuluję pozytywnej betyTak zrobię, bo chcę mieć na chwilę spokojniejszą głowę Mam nadzieję, że jutro na teleporadzie uda się wyżebrać skierowanie na betę
Dziękuję Tak w Polsce. Wiem, że mogę iść prywatnie, ale po coś ten pakiet placeA mieszkasz w Polsce? Przepraszam gdzieś mi umknęło. Życzę bardzo dużego przyrostu i już teraz gratuluję pozytywnej bety
GratulacjeJuż mam!
Super Trzymam kciuki za przyrost Niech się kropek zadomawiaJuż mam!
No i piękne teraz jeszcze przyrostJuż mam!
Już mam!