Kosinka94
Moderator
Gratulacje teraz tylko przyrostJuż mam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje teraz tylko przyrostJuż mam!
Teraz kropek się pięknie zadomowi! gratulacje, i czekamy na przyrostDziękuję Dziewczyny za wszystkie gratulacje! Mam nadzieję, że jeszcze wiele kresek w tym miesiącu przed Nami Liczę, że już w tym roku nie będę wracać do starań
Superr trzymam mocno kciuki za przyrostJuż mam!
Pięknie dalej w ten marzec!Już mam!
Czekamy jutro na piękny przyrost!Dziękuję Dziewczyny za wszystkie gratulacje! Mam nadzieję, że jeszcze wiele kresek w tym miesiącu przed Nami Liczę, że już w tym roku nie będę wracać do starań
GratulacjeJuż mam!
Spójrz na cały wykres a nie na poszczególne temperaturyHej dziewczyny! czy któraś z Was mogłaby proszę powiedzieć mi coś na temat moich temperatur? Zaczęłam mierzyć od 16dc a owulka była 15dc.
Dopiero od tego cyklu zaprzyjaźniłam się z termometrem i nie wiem jak to analizować