reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
mysle, ze to dobry plan!! Bo tak w ogóle to jakie są przeciwskazania do starań po laparo?
W sumie nawet nie wiem czy są przeciwskazania bo nie pytałam, sama z góry założyłam że ostatnie o czym będę myśleć to seksy po zabiegu 😅 no i też pytanie kiedy będzie owulacja, zabieg mam w 14dc, owu najwcześniej w 17dc więc możemy już po prostu nie zdążyć 😊

Piękny początek miesiąca <3 Nadrobimy chyba cały luty

U mnie owulaki zaczynają ciemnieć, ale jakoś nadal nie wierzę że coś z tego będzie.

Wczoraj wypiłam z mężem dwa drinki z whiskey... Potem oczywiście była celebracja ciemniejących owulaków, a na koniec do 2 w nocy wisiałam nad kiblem 🥳🥳 Tak się uchlałam tymi dwoma drinkami, że dzisiaj poszłam do pracy na pół godziny i wróciłam do domu bo nie byłabym w ogóle w stanie pracować... Do tej pory mi niedobrze 🙈🙈

Tak to jest jak człowiek nie pije praktycznie wcale.

W sumie nawet nie wiem czy są przeciwskazania bo nie pytałam, sama z góry założyłam że ostatnie o czym będę myśleć to seksy po zabiegu 😅 no i też pytanie kiedy będzie owulacja, zabieg mam w 14dc, owu najwcześniej w 17dc więc możemy już po prostu nie zdążyć 😊
no jasne, makes sense, nie pomyślałam. Ja mam owulację tym tygodniu, zazwyczaj między 13 a 15 dc, a do szpitala się kładę się o 14 13dc, wiec teraz próbujemy, no ale dużo jest przeszkód - niejednorodne endometrium, ten zabieg, teraz przeziębienie. Jakby się udało to byłby to niezły hit u nas 😂😂😂😂

reklama
Piękny początek miesiąca <3 Nadrobimy chyba cały luty

U mnie owulaki zaczynają ciemnieć, ale jakoś nadal nie wierzę że coś z tego będzie.

Wczoraj wypiłam z mężem dwa drinki z whiskey... Potem oczywiście była celebracja ciemniejących owulaków, a na koniec do 2 w nocy wisiałam nad kiblem 🥳🥳 Tak się uchlałam tymi dwoma drinkami, że dzisiaj poszłam do pracy na pół godziny i wróciłam do domu bo nie byłabym w ogóle w stanie pracować... Do tej pory mi niedobrze 🙈🙈

Tak to jest jak człowiek nie pije praktycznie wcale.
ojej biedna :( ja tez w ogóle nie pije i tylko jak ostatnio na weselu bylismy to coś tam się napiłam i był to błąd ogromny. Szybko się ciało przestawia na nietolerancję i to chyba dobrze 🙃

Do góry